Η SEAT κάνει ξεχωριστή μάρκα την CUPRA!

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Citroen, η οποία απέσπασε το σήμα της DS, δημιουργώντας ξεχωριστή μάρκα, SEAT ανακοινώνει το επίσημο λανσάρισμα της νέας μάρκας CUPRA και παρουσιάζει το νέο της λογότυπο, δίνοντας μία πρώτη γεύση για την μετεξέλιξη του CUPRA στη συνέχεια. Γιατί, ακόμα και αν δεν σου άρεσαν τα SEAT, σίγουρα θα παραδεχόσουν ή θα… κρυφοκοίταζες τα CUPRA.

Το CUPRA πάντοτε αντιπροσώπευε την πιο σπορ έκφραση της SEAT. Τώρα ήρθε η στιγμή να αποκτήσει τη δική του ψυχή, το δικό του DNA, τη δική του ταυτότητα, καθιστώντας το μία νέα οντότητα. Όλα τα νέα μοντέλα CUPRA θα φέρουν το νέο λογότυπο της μάρκας. 

Η νέα μάρκα θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο της στις 22 Φεβρουαρίου στην εκδήλωση παρουσίασής της, πού αλλού, στη Βαρκελώνη. Μετά από την αποκάλυψη, τα πρώτα μοντέλα CUPRA θα παρουσιαστούν στο κοινό στις αρχές Μαρτίου στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η αποκάλυψη του νέου λογοτύπου σηματοδοτεί επίσης την έναρξη λειτουργίας της νέας επίσημης ιστοσελίδας της μάρκας www.cupraofficial.com