Σκυτάλη στη Renault, σκυτάλη στο περιβάλλον!

Στα πλαίσια της υποστήριξής της στην αθλητική διοργάνωση των Βίκος Street Relays, η Renault με αφετηρία τον αγώνα στην πόλη των Ιωαννίνων που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Ιουνίου, συνδέει την αγάπη για την άθληση με την αγάπη προς το περιβάλλον, αλλά και την οικονομική οδήγηση.

Τα Βίκος Street Relays έχουν ξεχωρίσει τόσο για τον αθλητικό τους χαρακτήρα όσο και για το κοινωνικό τους πρόσωπο. Η Renault, υποστηρίζοντας για δεύτερη χρονιά αυτή την ξεχωριστή διοργάνωση δίνει το στίγμα της ως μία εταιρεία με απόλυτα ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα ο οποίος τονίζεται και μέσω της υπογραφής της Passion for Life.

Η Renault μέσω και της πολυετούς εμπλοκής της με την Formula 1 έχει αναπτύξει μια σειρά τεχνολογιών που ως στόχο έχουν να μειώσουν την κατανάλωση καυσίμου και παράλληλα τις εκπομπές ρύπων, προσφέροντας υψηλές αποδόσεις με το ελάχιστον δυνατό περιβαντολλογικό αποτύπωμα. Με αφετηρία τον αγώνα των Βίκος Street Relays που θα πραγματοποιηθεί στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων το Σάββατο 10 Ιουνίου, η Renault ξεκινά ένα διαφορετικό διαγωνισμό οικονομίας καυσίμου με στόχο να προβάλει τα οφέλη της σωστής οδήγησης.

Το Renault ECO2 Challenge απευθύνεται σε όλους όσους θα συμμετέχουν ως δρομείς στον αγώνα και τους προ(σ)καλεί να οδηγήσουν τα νέα μοντέλα της Renault γύρω από το Κάστρο της πόλης ακριβώς δηλαδή στη διαδρομή που θα τρέξουν- επιτυγχάνοντας την ελάχιστη κατανάλωση καυσίμου. Οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν στο πλευρό τους τόσο τους αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου της Renault, όσο και το προηγμένο σύστημα ECO2 της εταιρείας, το οποίο εκτός από τον περιορισμό της κατανάλωσης δίνει πληροφορίες-συμβουλές σε πραγματικό χρόνο ώστε ο οδηγός να βελτιώσει τον τρόπο οδήγησης του.

Με αφετηρία το ξενοδοχείο Du Lac όπου την Παρασκευή 9 Ιουνίου θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές για τον αγώνα, από τις 14:30 έως και τις 19:00 οι αθλητές θα μπορούν να λαμβάνουν μέρος σε αυτό τον ξεχωριστό διαγωνισμό κάνοντας παράλληλα και μια πρώτη αναγνώριση της διαδρομής που θα τρέξουν την επομένη ημέρα. Με βάση την κατανάλωση που θα πετύχουν, αλλά και τη βαθμολογία που βγάζει το σύστημα ECO2 στη οθόνη του R-Link2 θα ανακηρυχτεί ο νικητής του 1ου Renault ECO2 Challenge, τον οποίο θα περιμένει και μία ξεχωριστή έκπληξη από το νέο Renault MEGANE.