Έχεις Renault; Έχεις δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο!

Τώρα που… έσφιξαν οι ζέστες και η λύση είναι μία (να πάμε παραλία) δεν υποφέρουν μόνο τα… κορμιά μας, αλλά και τα τετράτροχα καμάρια μας, που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Αυτό, το σκέφτηκαν οι άνθρωποι της Renault και έτσι, και αυτό το καλοκαίρι, προσφέρουν δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο για όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά Renault. Αν έχεις Renault λοιπόν, οποιουδήποτε τύπου και ηλικίας, σπεύσε να επωφεληθείς!

Είτε πρόκειται για μικρές αποδράσεις, είτε για μακρινά ταξίδια ο σωστός έλεγχος του αυτοκινήτου είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια και την άνεση του οδηγού και των επιβατών. Στα πλαίσια του προγράμματος Renault Total Care, η γαλλική μάρκα, προσφέρει έναν λεπτομερή Δωρεάν Καλοκαιρινό Έλεγχο σε όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα Renault. Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί τμήμα της συνολικής πολιτικής After Sales της εταιρείας, η οποία στοχεύει στην άριστη εξυπηρέτηση όλων των κατόχων Renault, ανεξάρτητα από τον τύπο και την ηλικία του οχήματος τους.
 

Οι καλοκαιρινές συνθήκες με τις υψηλές θερμοκρασίες και τα υψηλά  ποσοστά σκόνης αποτελούν ακόμα μια πρόκληση για το σύνολο των μηχανικών μερών του αυτοκινήτου. Ιδιαίτερα το κύκλωμα ψύξης και λίπανσης του κινητήρα, το σύστημα πέδησης, αλλά βεβαίως και το σύστημα κλιματισμού πρέπει να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις που προκύπτουν από αυτές τις συνθήκες.

Τι αφορά λοιπόν ο δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος που προσφέρει η Renault; Οι μηχανικοί της περνούν από ενδελεχή έλεγχο συνολικά 25 σημεία του αυτοκινήτου, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, έτσι ώστε να διαπιστωθεί η κατάστασή τους.

Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης ενημερώνεται για την κατάσταση του οχήματός του, ενώ στην περίπτωση που απαιτείται κάποια επισκευή έχει τη δυνατότητα να την πραγματοποιήσει, επωφελούμενος από τις προνομιακές τιμές των πακέτων συντήρησης και επισκευής του Renault Total Care, γνωρίζοντας παράλληλα εκ των προτέρων το συνολικό κόστος που θα απαιτηθεί (εργασία, ανταλλακτικά, Φ.Π.Α.).  

Όλοι οι κάτοχοι επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων Renault μπορούν να επωφεληθούν από το πρόγραμμα Δωρεάν Καλοκαιρινού Ελέγχου με μια επίσκεψη στο πλησιέστερο μέλος του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Επισκευαστών της Renault, ενώ μπορούν να ενημερωθούν συνολικά για τις υπηρεσίες του Renault Total Care και στο     www.renault.com.gr/services/totalcare.html