Τον Σεπτέμβριο κάνει ντεμπούτο το νέο Nissan LEAF με ProPILOT Park

Στις 6 Σεπτεμβρίου θα κάνει παγκόσμιο ντεμπούτο το νέο Nissan LEAF. Και επειδή για την ιαπωνική μάρκα το LEAF φέρνει την τεχνολογία του μέλλοντος στο… παρόν, αυτό θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο στη γκάμα της που θα εφοδιάζεται με το ProPILOT Park. Η συγκεκριμένη τεχνολογία, βοηθά τους οδηγούς να σταθμεύουν με αυτοματοποιημένο τρόπο στα επιλεγμένα σημεία στάθμευσης.

Το ProPILOT  Park έρχεται για να απελευθερώσει τους οδηγούς από ένα από τα πιο κουραστικά, βαρετά και κατά καιρούς πιο απαιτητικά, καθήκοντα οδήγησης.  Με το συγκεκριμένο σύστημα,  oι αισθητήρες και οι κάμερες του νέου Nissan LEAF, καθοδηγούν αβίαστα το αυτοκίνητο σε παράλληλο, γωνιακό, εμπρόσθιο ή σε ευθεία  σημείο στάθμευσης,  βοηθώντας  τον οδηγό στην όλη διαδικασία. Ο οδηγός ενεργοποιεί την τεχνολογία σε τρία εύκολα βήματα, παρακολουθεί την περιοχή γύρω από το όχημα και εφαρμόζει τα φρένα εάν αυτό είναι απαραίτητο.
Η ανάπτυξη της τεχνολογίας ProPILOT αποτελεί μέρος του  Nissan Intelligent Mobility, του οράματος  της  Nissan για τον τρόπο με τον οποίο τα αυτοκίνητα θα οδηγούνται,  κινούνται αλλά και θα  ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Σήμερα, το Nissan LEAF είναι το ηλεκτροκίνητο όχημα με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως, με περισσότερα από 270.000 πωληθέντα αυτοκίνητα.

Για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες και σχετικές ενημερώσεις, ακολουθήστε το #Nissan #LEAF #ElectrifyTheWorld.