Τα Peugeot έρχονται στην πόρτα σου για να τα οδηγήσεις!

Ωραία τα δοκιμάζουμε εμείς και σου μεταφέρουμε το συναίσθημα, αλλά σαν να το οδηγείς εσύ… δεν έχει. Αυτό σκέφτηκε η Peugeot και φόρτωσε όλα τα νέα μοντέλα της, αλλά και επιλεγμένα μεταχειρισμένα, βγάζοντας τα σε ένα καλοκαιρινό tour σε όλη την Ελλάδα, με πρώτο σταθμό τη Λαμία.

Από τις 31 Μαίου  μέχρι το τέλος της χρονιάς, το PEUGEOT CHAMPIONS TOUR θα γυρίσει όλη την Ελλάδα και θα δώσει στο κοινό την δυνατότητα να δει από κοντά όλα τα μοντέλα της γαλλικής εταιρίας που αποτελεί συνώνυμο της πολυτέλειας και της άνεσης και που οι οδηγοί επιβράβευσαν με εντυπωσιακές πωλήσεις στην Ελλάδα και παγκοσμίως.
Οι ενδιαφερόμενοι που θα βρεθούν στην πόλη των διανομέων της Peugeot κατά την διάρκεια του Peugeot Champions Tour, θα δούν από κοντά και θα οδηγήσουν τα νέα PEUGEOT 108, 208, 308, 508, 2008 και φυσικά, το ‘Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2017’, SUV PEUGEOT 3008 που έκανε την έκπληξη στην κατηγορία του. Επιλέον, θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τις σπορ εκδόσεις 208 και 308 GTi by Peugeot Sport, καθώς και τις  πολυτελείς εκδόσεις 308 και 508 GT 2.0 BlueHDi 180hp. H γκάμα των επαγγελματικών αυτοκινήτων της Peugeot δεν θα μπορούσε να λείπει με τα 208 Pro, Bipper, Partner, Expert και Boxer να δηλώνουν το παρόν σε όλη την Ελληνική επικράτεια! 

Όμως, από το tour της Peugeot δεν λείπουν και τα μεταχειρισμένα. Στο ταξίδι των πρωταθλητών της PEUGEOT ανά την Ελλάδα, θα βρίσκονται προς πώληση πολλά, προσεκτικά επιλεγμένα και εγγυημένα μεταχειρισμένα σαν καινούρια, με την σφραγίδα της ελληνικής αντιπροσωπείας.
Αφού οι επισκέπτες απολαύσουν την εμπειρία οδήγησης ενός νέου ή μεταχειρισμένου PEUGEOT, το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας θα είναι διαθέσιμο για να την επιλογή του κατάλληλου μοντέλου της Peugeot αλλά και για την διαμόρφωση ενός προγράμματος απόκτησης που θα ταιριάζει απόλυτα στις δυνατότητές τους για μία εμπειρία αγοράς χωρίς άγχος.
Πρώτος σταθμός για το “Peugeot Champions Tour” είναι η πόλη της Λαμίας, με την συμμετοχή του επίσημου διανομέα της μάρκας, Peugeot AUTOKAR, και θα παραμείνει εκεί από σήμερα 31 Μαίου έως και τις 7 Ιουνίου 2017.