Έχεις Peugeot; Έχεις Peugeot ServiceGo!

Εάν είσαι (και εσύ) κάτοχος ενός Peugeot, ηλικίας 5ετίας και άνω, τότε η ελληνική αντιπροσωπεία της γαλλικής μάρκας έχει για εσένα τη σωστή επιλογή για τη συντήρησή του: Ο λόγος για το ολοκληρωμένο προνομιακό πρόγραμμα σέρβις – το Peugeot ServiceGO! – το  οποίο απευθύνεται σε όλους τους κατόχους αυτοκινήτων Peugeot που είναι άνω των 5 ετών (το αυτοκίνητο, όχι οι ίδιοι). Το πρόγραμμα προσφέρεται από την Peugeot για τέταρτη συνεχή χρονιά, με στόχο την καλύτερη δυνατή συντήρηση των μοντέλων της.

Το πρόγραμμα Peugeot ServiceGO προσφέρει την αντικατάσταση μιας σειράς αναλώσιμων ανταλλακτικών απαραίτητων για την καλή λειτουργία του οχήματος, καθώς και ένα λεπτομερή τεχνικό έλεγχο με συνολικό κόστος μόλις 135 ευρώ. Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ, εργασία και ανταλλακτικά

Όλα τα ανταλλακτικά είναι σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές του κατασκευαστή και καλύπτονται με 12 μήνες εργοστασιακής εγγύησης καθώς και 12 μήνες εγγύηση εργασιών, με γραπτό πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας Peugeot. Αντικατάσταση γίνεται σε: Λάδι κινητήρα, φίλτρο λαδιού, ροδέλα τάπας λαδιού, φίλτρο βενζίνης, φίλτρο σκόνης, φίλτρο αέρος, μπουζί. Σε όλα τα υπόλοιπα γίνεται πλήρης τεχνικός έλεγχος.  

Επιπλέον, για όλους τους χρήστες του προγράμματος συντήρησης ServiceGO, η Peugeot προσφέρει εντελώς δωρεάν οδική βοήθεια για ένα χρόνο σε περίπτωση βλάβης και ατυχήματος.  

Το Peugeot ServiceGO προσφέρεται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών, το οποίο διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σύγχρονα εργαλεία διάγνωσης και επισκευής, ολοκληρωμένη γκάμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ, καθώς και αυτοκίνητα αντικατάστασης για τους πελάτες του συνεργείου. 

*Η προσφορά είναι μη συνδυαστική. Απευθύνεται σε ιδιώτες, δεν αφορά τα μοντέλα Expert & Boxer καθώς και όλα τα μοντέλα με κινητήρα Diesel. Ισχύει σε Εξουσιοδοτημένους επισκευαστές που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.