Ο Τιτάνας της Nissan φοράει έναν V8 400 ίππων

Αν το Nissan Navara σου φαίνεται επιβλητικό, τότε περίμενε να δεις τον “Τιτάνα” της ιαπωνικής μάρκας. Το μεγάλο –γιγαντιαίοpickup της Nissan, ανανεώθηκε ριζικά, με αλλαγές στο εξωτερικό και εσωτερικό στυλ, με τον κινητήρα V8, απόδοσης 400 ίππων, που είναι και ο πιο ισχυρός στην  κατηγορία, το νέο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 ταχυτήτων και την τεχνολογία Nissan Safety Shield 360

Και, επειδή για ένα μεγάλο ντεμπούτο είναι απαραίτητος και ένα μεγάλος χώρος, η Nissan επέλεξε το State Fair of Texas στις Η.Π.Α, για να παρουσιάσει το ανανεωμένο Nissan TITAN 2020. Το νέο TITAN βασίζεται στις “περγαμηνές”  του “America’s Best Truck Warranty”, καθώς και στο γεγονός ότι  κατατάσσεται στην κορυφή της κατηγορίας “Large Light Duty Pickup” της J.D. Power 2019 U.S. Initial Quality Study. 

Οι αλλαγές στο TITAN για το μοντέλο 2020, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν ένα τολμηρό, νέο σχεδιασμό στο μπροστινό μέρος που χαρακτηρίζεται από μια επιθετική νέα μάσκα. Οι εσωτερικοί χώροι έχουν επανασχεδιαστεί με την επιβλητική παρουσία μιας οθόνης αφής 9 ιντσών, υψηλής ανάλυσης, με ενσωματωμένο WiFi router. Στον τομέα των τεχνολογιών ασφαλείας ξεχωρίζει το Rear Automatic Braking, μια αποκλειστικότητα της Nissan στην κατηγορία. 

Το 2020 TITAN θα προσφέρεται σε εκδόσεις King Cab και Crew Cab, με πέντε διαφορετικά επίπεδα εξοπλισμού:  S, SV, PRO-4X, SL και Platinum Reserve. Το νέο TITAN ενισχύει την ευφυή κινητικότητα της Nissan, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας Nissan Safety Shield 360, διαθέσιμης σε όλα τα επίπεδα εξοπλισμού. Οι πωλήσεις του ανανεωμένου μοντέλου θα ξεκινήσουν στις αρχές του επόμενου έτους

Τον επανασχεδιασμό του TITAN 2020, επιμελήθηκε μια ομάδα της Nissan Design America (NDA) στην La Jolla της Καλιφόρνιας

Ακολουθώντας τα χνάρια του πρωτότυπου “Warrior”, οι σχεδιαστές τόνισαν την κατασκευή “συμπαγούς δέσμης” και την επιβλητική παρουσία με έμφαση στην υψηλή τεχνολογία, μέσω των μεγάλων προβολέων LED και τα φώτων ημέρας LED με σχήμα “double boomerang”. Νέος φωτισμός, εξ ολοκλήρου LED,  έχει προστεθεί στο σύνολο του οχήματος,  με τον πίσω εξωτερικό σχεδιασμό να περιλαμβάνει νέα φώτα LED και κομψό φινίρισμα στην πίσω πόρτα.  Οι επιπλέον αλλαγές στο εξωτερικό περιλαμβάνουν τον μπροστινό προφυλακτήρα, τη δικτυωτή μάσκα εμπρός και το περίβλημα της, τα φώτα ομίχλης, τη σήμανση, νέες ζάντες, καθώς και τρία δυναμικά νέα χρώματα.

Η ισχυρή νέα εμφάνιση του TITAN ταιριάζει απόλυτα με τον πανίσχυρο νέο κινητήρα 400hp, ενώ περιλαμβάνει και υψηλότερο βαθμό διαφοροποίησης μεταξύ των βαθμίδων εξοπλισμού. Για παράδειγμα, υπάρχουν τρία διαφορετικά σχέδια για την εμπρός μάσκα  και πέντε σχέδια για τις ζάντες, επιτρέποντας μεγαλύτερη εξατομίκευση για τον ιδιοκτήτη, απ ‘ευθείας από το εργοστάσιο“, δήλωσε ο Tiago Castro, διευθυντής τομέα ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Nissan North America, Inc.