Η Peugeot παρατείνει τη Black Friday!

Για την Peugeot, οι προσφορές δεν είναι… όποιος πρόλαβε, πρόλαβε. Η γαλλική μάρκα παρατείνει την περίοδο των προσφορών Black Friday, για να εξυπηρετήσει τους φαν της, που συνέρρευσαν στις αντιπροσωπείες για να αποκτήσουν ένα μοντέλο με το λιοντάρι στο καπό σε προσφορά.

Έτσι, οι προσφορές Black Friday παρατείνονται μέχρι την 1η Δεκεμβρίου. Οι προσφορές ισχύουν για όλη τη γκάμα επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων στο επίσημο δίκτυο διανομέων της.

Για τους ανθρώπους της Peugeot η Black Friday δεν ήταν… μαύρη. Πλήθος υποψήφιων αγοραστών επισκέφθηκε το πανελλαδικό δίκτυο της Peugeot από την πρώτη κιόλας ημέρα των προσφορών στο πλαίσιο του θεσμού Black Friday. Αυτή η κοσμοσυρροή, είχε ως αποτέλεσμα η  γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία να παρατείνει την ισχύ τους αυστηρά έως και το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου, προκειμένου να εξυπηρετήσει στο μέγιστο δυνατό βαθμό τους φίλους της μάρκας.  

Οι προσφορές Black  Friday ισχύουν σε όλο το επίσημο δίκτυο διανομέων και αφορούν όλη την γκάμα των επιβατικών και των επαγγελματικών μοντέλων της Peugeot, περιλαμβανομένης και της οικογένειας των δημοφιλών SUVs  2008, 3008 και 5008! 

Η Peugeot  θέτοντας πάντα ως προτεραιότητα την κάλυψη κάθε ανάγκης αλλά και επιθυμίας σχεδιάζει και υλοποιεί πρωτοπόρες και μοναδικές προτάσεις μεγιστοποιώντας το όφελος των πελατών της.