Το Nissan X-TRAIL X-Scape έχει στον εξοπλισμό του ένα drone!

Είναι γνωστό πως το Nissan X-Trail αποτελεί το ιδανικό crossover για οικογενειακές περιπέτειες. Τώρα, με τη νέα ειδική έκδοση X-Scape,  το δημοφιλές μοντέλο της Nissan αποκτά ένα ξεχωριστό χαρακτήρα, χάρη στον εξειδικευμένο εξοπλισμό που διαθέτει. 

Το Nissan X-Trail X-Scape έρχεται με ένα συμπαγές και ελαφρύ drone στον στάνταρ εξοπλισμό του, που διαθέτει  προηγμένη οπτική τεχνολογία εντοπισμού και “follow me” GPS, έτσι ώστε οι χειριστές του να μπορούν, εν κινήσει, να “τραβήξουν” εκπληκτικές φωτογραφίες και βίντεο από τις περιπετειώδεις δραστηριότητές τους.

Το drone είναι ένα Parrot Bebop 2 με τα σήματα της Nissan, που ζυγίζει μόλις 500 γραμμάρια και συνοδεύεται από ένα Parrot Skycontroller, 2  τηλεχειριστήρια, καθώς  και από ένα ζευγάρι Parrot Cockpitglasses.  Τα τελευταία επιτρέπουν την “Θέαση σε Πρώτο Πρόσωπο”  – First Person View (FPV) – , μέσω της ζωντανής μετάδοσης εικόνας από την κάμερα 14 megapixel. Η εμπειρία που προσφέρει ο συγκεκριμένος εξοπλισμός είναι μοναδική, καθώς ο χρήσης απολαμβάνει μια πραγματικά πανοραμική θέαση του τοπίου που έχει επιλέξει.

Η εξαιρετική ευελιξία του drone και ο ψηφιακός σταθεροποιητής της κάμερας που διαθέτει, επιτρέπουν την κινηματογράφηση σε εικόνα υψηλής ποιότητας και με χρόνο πτήσης μέχρι 25 λεπτά. Το όλο σύστημα αποθηκεύεται και μεταφέρεται με ευκολία, χάρη στο ειδικό σακίδιο πλάτης που το συνοδεύει.

Η ειδική έκδοση του X-Trail X-Scape είναι διαθέσιμη με τον κινητήρα πετρελαίου των 1.6 λίτρων (130PS), και μόνο στην κορυφαία έκδοση εξοπλισμού Techna. Η προγραμματισμένη  παραγωγή της έκδοσης X-Scape του X-Trail θα ανέλθει στις 1.200 μονάδες, εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την αποκλειστικότητά της για τους τυχερούς που θα το αποκτήσουν.