Fiat

Νέο Fiat Topolino: Dolce Vita αστική κινητικότητα

Το Νέο Topolino διαθέτει όλα τα βασικά στοιχεία για βιώσιμη ευελιξία στην πόλη: μειωμένο αποτύπωμα άνθρακα, μειωμένο αποτύπωμα χώρου, μειωμένο αποτύπωμα ήχου.

Fiat

Η FIAT έδειξε για άλλη μια φορά τη δέσμευσή της στη βιώσιμη αστική κινητικότητα με το λανσάρισμα του νέου Fiat Topolino. Αυτό το γοητευτικό και καινοτόμο ηλεκτρικό όχημα παρέχει μια εύκολη, φιλική προς το περιβάλλον και ευχάριστη οδηγική εμπειρία για όλους τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των νεότερων οδηγών που μπορούν να πάρουν το τιμόνι από την ηλικία των 14 ετών σε ορισμένες αγορές.

Το Fiat Topolino είναι ένα συμπαγές και ευέλικτο όχημα που ταιριάζει απόλυτα για αστικές μετακινήσεις μικρών αποστάσεων. Αποτίοντας φόρο τιμής στην πλούσια ιστορία και τη δέσμευση της μάρκας στην καινοτομία, το Topolino αγκαλιάζει πλήρως το στυλ New Dolce Vita και την ιταλική αισθητική. Ο σχεδιασμός του ενσωματώνει ορισμένα μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως ένα μικρό εξάρτημα για ντους, καθιστώντας το απαραίτητο σύντροφο για ταξίδια στην παραλία.

Το Fiat Topolino έχει τη βιωσιμότητα στην καρδιά του. Λειτουργεί με ηλεκτρική ενέργεια, που σημαίνει χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα και ήχου και σεβασμό στη βιωσιμότητα των αστικών κέντρων. Παρά το μικρό του μέγεθος, μπορεί να κινηθεί με ευκολία στην κυκλοφορία, καθιστώντας το ιδανική λύση για αστικές μετακινήσεις.

Η αποστολή της FIAT ήταν πάντα να φέρει επανάσταση στην αστική κινητικότητα, και το Topolino δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτό το όχημα προσφέρει μια φρέσκια, νεανική γοητεία που αναμένεται να έχει απήχηση στη γενιά Z – μια δημογραφική ομάδα γνωστή για το έντονο ενδιαφέρον της για τη βιωσιμότητα. Επιπλέον, το Topolino είναι ένα όχημα-όνειρο για τους λάτρεις της Ριβιέρα, με την τέλεια ισορροπία μεταξύ του να είναι κατάλληλο για στενούς παραλιακούς δρόμους και πολυσύχναστα κέντρα πόλεων.

Το Topolino, που μερικές φορές αναφέρεται ως η “μικρή αδελφή” του Fiat 500, αποτίει φόρο τιμής στο αρχικό Topolino με τον απλό αλλά ισχυρό σχεδιασμό του. Ο συμπαγής χαρακτήρας του (με μήκος μόλις 2,53 μέτρα) προσφέρει μεγάλη ευελιξία και ευκολία στην οδήγηση, ενώ είναι ικανό να αναπτύσσει ταχύτητες έως και 45 km/h. Παρά το μικρό του μέγεθος, το Topolino προσφέρει εντυπωσιακή χωρητικότητα χάρη στα δύο μη ευθυγραμμισμένα καθίσματα και τους στρατηγικούς αποθηκευτικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένου ενός εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου 63 λίτρων.

Το όχημα διαθέτει επίσης εξαιρετικές ηλεκτρικές δυνατότητες. Η μπαταρία των 5,4 kWh μπορεί να προσφέρει αυτονομία έως και 75 km και μπορεί να φορτιστεί πλήρως σε λιγότερο από τέσσερις ώρες.

Το Fiat Topolino διατίθεται σε δύο μορφές αμαξώματος – ανοιχτό και κλειστό, οι οποίες διαθέτουν τα ίδια σχεδιαστικά στοιχεία. Οι πελάτες μπορούν να προσθέσουν μια πινελιά της δικής τους προσωπικότητας στο Topolino με εξατομικεύσεις που αναδεικνύουν τον παραλιακό, Riviera χαρακτήρα του. Για παράδειγμα, στις πόρτες της κλειστής έκδοσης μπορούν να προστεθούν αυτοκόλλητα με ξύλινο εφέ, ενώ στην οροφή της ανοιχτής έκδοσης μπορούν να προστεθούν αυτοκόλλητα με ρίγες.

Οι πελάτες μπορούν επίσης να προμηθευτούν πρόσθετα αξεσουάρ μέσω της ιστοσελίδας Fiat Accessories ή από τους αντιπροσώπους της FIAT. Οι επιλογές περιλαμβάνουν μια ευρύχωρη τσάντα σχάρας, έναν ανεμιστήρα USB, ένα ηχείο Bluetooth, ένα θερμικό μπουκάλι νερού και καλύμματα καθισμάτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως πετσέτες θαλάσσης.

Η Fiat καθιστά τη διαδικασία αγοράς του νέου Topolino όσο το δυνατόν πιο απλή και ξεκάθαρη, καθώς απαιτούνται μόλις τρία κλικ για τη διαμόρφωση και την αγορά του οχήματος. Μια ειδική πρωτοβουλία “Be the First” θα είναι διαθέσιμη στην Ιταλία και τη Γαλλία από τις 4 Ιουλίου για τους πελάτες που θέλουν να είναι από τους πρώτους που θα αποκτήσουν αυτό το νέο ηλεκτρικό τετράτροχο. Το Topolino θα φτάσει στην Ιταλία μέχρι το τέλος του έτους.

Με προσιτή μηνιαία τιμή, το νέο Topolino ευθυγραμμίζεται με την αποστολή της FIAT να προσφέρει προσβάσιμες, βιώσιμες λύσεις αστικής κινητικότητας. Προωθεί έναν πιο οικολογικό τρόπο ζωής στην πόλη, με κόστος παρόμοιο με αυτό μιας συνδρομητικής τηλεόρασης ή μιας μηνιαίας κάρτας δημόσιας συγκοινωνίας.