P90216704 highRes Η MINI στο Tweed Run στο νησί των Σπετσών

Η MINI στο Tweed Run στο νησί των Σπετσών

P90216704 highRes Η MINI στο Tweed Run στο νησί των ΣπετσώνVintage ενδυμασίες, αυθεντική ποδηλατάδα και εκδηλώσεις που θύμισαν άλλη εποχή.Με αυξημένο αριθμό συμμετοχών και ανοιξιάτικη διάθεση πραγματοποιήθηκε το φετινό Tweed Run που έχει καθιερωθεί στις Σπέτσες τα τελευταία τρία χρόνια. Από τις 15-17 Απριλίου 2016, μικροί και μεγάλοι φόρεσαν tweed και νintage ρούχα (όπως τραγιάσκες, παπιγιόν, κοτλέ παντελόνια, περίτεχνα καπέλα, τιράντες κ.α.) και συναντήθηκαν με τα ποδήλατά τους στην πλατεία του εμβληματικού Poseidonion Grand Hotel για μία μοναδική ποδηλατάδα που θύμιζε άλλη εποχή.

P90216712 highRes Η MINI στο Tweed Run στο νησί των Σπετσών

Ως χορηγός του Tweed Run, η ΜΙΝΙ προσέφερε χρήσιμα tips «καλής συμπεριφοράς» στους «gentlemen», προσέλκυσε πλήθος κόσμου στην Πλατεία Ποσειδωνίου με το νέο ΜΙΝΙ Clubman και δημιούργησε έντονο ενθουσιασμό στο πλήθος συμμετέχοντας ενεργά στις διασκεδαστικές εκδηλώσεις των τριών ημερών.

P90216708 highRes Η MINI στο Tweed Run στο νησί των Σπετσών

Το νέο ΜΙΝΙ Clubman λανσάρει μία καινοτόμο φιλοσοφία στην premium compact κατηγορία συνδυάζοντας την λειτουργικότητα, την καθημερινή πρακτικότητα, την διασκεδαστική οδήγηση και το εξατομικευμένο στιλ. Ως πλοηγός του αγώνα, το νέο μοντέλο καθοδήγησε τους ποδηλάτες μέσα από τις ειδυλλιακές τοποθεσίες του νησιού. Από το Παλιό Λιμάνι στον Φάρο, την Αναργύρειο και Κοργιαλένειο Σχολή Σπετσών καθώς και το Μουσείο της Μπουμπουλίνας, οι tweeders απόλαυσαν το τσάι τους με θέα τον Αργοσαρωνικό, έκαναν στάση για πικ-νικ ακούγοντας ζωντανή μουσική από τους Johnny Vavouras & The Cadillacs, και συμμετείχαν στη διεκδίκηση βραβείου στις κατηγορίες “Καλύτερου Κλασικού Ποδηλάτου”, “Καλύτερου Ποδηλάτου Πόλης” και “Καλύτερου Διακοσμημένου Ποδηλάτου”.

P90216711 highRes Η MINI στο Tweed Run στο νησί των Σπετσών

Το καθιερωμένο moustache grooming και η περιποίηση παπουτσιών δεν μπορούσαν να λείπουν για τους άνδρες ενώ τις κυρίες αντίστοιχα περίμενε ένα beauty pageant χτενίσματος. Και τα δύο στα πλαίσια της προετοιμασίας για τα απογευματινά καλλιστεία όπου απονεμήθηκαν βραβεία σε κατηγορίες όπως “Καλύτερη Ενδυμασία Ανδρών”, “Καλύτερη Ενδυμασία Γυναικών” και “Καλύτερο Μουστάκι”.

P90216710 highRes Η MINI στο Tweed Run στο νησί των Σπετσών

Τι είναι το Tweed Run;

Tο Tweed Run είναι μία βόλτα με στιλ ποδηλατικό και ενδυματολογικό. Οι συμμετέχοντες βάζουν τα καλά τους, μειώνουν ταχύτητα και απολαμβάνουν τη διαδρομή, συναγωνίζονται για το ποιος φοράει το καλύτερο vintage σύνολο, χαλαρώνουν με μυρωδάτο τσάι και χαίρονται την εξοχή με ένα αυθεντικό πικ νικ. Το Tweed Run θεμελιώνεται στη φιλοσοφία περασμένων εποχών, βασισμένη στην αξία που δίνουμε στην κάθε στιγμή. Η βιασύνη δίνει τη θέση της στην απόλαυση, η πρόχειρη εμφάνιση στην προσεγμένη, η ασέβεια στην καλή συμπεριφορά, η ατομικότητα στην ομαδικότητα, η απαξίωση της φύσης στην εξύμνησή της.

P90216707 highRes Η MINI στο Tweed Run στο νησί των Σπετσών

P90216706 highRes Η MINI στο Tweed Run στο νησί των Σπετσών

P90216713 highRes Η MINI στο Tweed Run στο νησί των Σπετσών

P90216717 highRes Η MINI στο Tweed Run στο νησί των Σπετσών

P90216714 highRes Η MINI στο Tweed Run στο νησί των Σπετσών

P90216718 highRes Η MINI στο Tweed Run στο νησί των Σπετσών

P90216720 highRes Η MINI στο Tweed Run στο νησί των Σπετσών

P90216722 highRes Η MINI στο Tweed Run στο νησί των Σπετσών

P90216723 highRes Η MINI στο Tweed Run στο νησί των Σπετσών

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις