Με 400 ίππους σε έκδοση “R” το Ford Ranger Raptor;

Το ρολόι μετράει αντίστροφα. Το πιο άγριο, το πιο «καυτό», το πιο ικανό off-road όχημα της Ford, το Ranger Raptor έρχεται, στην πιο σκληρή έκδοσή του. Στις 22 Φεβρουαρίου, θα γίνει η αποκάλυψη από τη Ford (το Topspeed.gr θα μεταδίδει live) και εκεί θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες.

Αν και λίγα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, το βέβαιο είναι ότι το νέο Raptor (το οποίο είναι δημοφιλέστατο και στην Ελλάδα) έχει εξελιχθεί από τη Ford Performance για τους λάτρεις της off-road οδήγησης. Οι διαρροές λένε ότι θα δούμε και έκδοση Raptor R, αν και υπάρχει… διχογνωμία για τους κινητήρες που θα «φοράει».

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το μοντέλο θα φοράει έναν V6 turbodiesel, ενώ στην ισχυρότερη εκδοχή του υπάρχουν δύο πιθανότητες: Τον 5λιτρο V8, απόδοσης 400 ίππων που η αμερικανική αγορά έχει δει στην έκδοση DR του Bronco, είτε έναν 3,5λιτρο twin turbo V6, απόδοσης 340 ή 400 ίππων.

Η παρουσίαση

Η Ford, πριν την αποκάλυψη του νέου Raptor, που θα μεταδώσει μέσα από το κανάλι της στο Youtube, μας λέει ότι το μοντέλο «έχει σχεδιαστεί υιοθετώντας την πιο έξυπνη τεχνολογία, η οποία ελέγχει τα πιο σκληροτράχηλα μέρη του οχήματος για τη δημιουργία του πιο προηγμένου Ranger στην ιστορία του μοντέλου».

Και μας δίνει ένα hint για την επόμενη γενιά του Ranger Raptor πριν από την παγκόσμια αποκάλυψη της, μέσα από ένα βίντεο.

Διαβάστε ακόμα: