Maserati GranCabrio Trofeo: Ωδή στη χαρά (Βίντεο)

Η ιταλική μάρκα προσέλαβε τον σκηνοθέτη Marco Gentile για να γιορτάσει το νέο της ανοιχτό αυτοκίνητο, συνώνυμο της απόλυτης οδηγικής ελευθερίας

Η Maserati επισημαίνει για τη νέα GranCabrio «Για να ενισχύσει την ιταλική ομορφιά και το ελεύθερο πνεύμα της GranCabrio, της τελευταίας δημιουργίας της μάρκας που είναι αφιερωμένη σε εκείνους που θέλουν να αισθάνονται ζωντανοί κάθε μέρα με τον άνεμο που πνέει στα μαλλιά τους, σε όσους αναζητούν ένα αυτοκίνητο ως πραγματικό ταξιδιωτικό σύντροφο για να ανακαλύψουν τον κόσμο, η Maserati αφιερώνει τη δική της ωδή στη χαρά: – Η ολοκαίνουργια Maserati GranCabrio. Η δική μας ωδή στη χαρά-».

Οι Ιταλοί θεωρούν πως «Ένας ολοκαίνουργιος ρυθμός με ταχύτερο χτύπο, μια μελωδία που συμβαδίζει με μια θεσπέσια και συναρπαστική οδηγική εμπειρία, συνοδευόμενη από εικόνες που μεταφέρουν ενθουσιασμό, διασκέδαση, επιθυμία για ομορφιά, για να κάνουν την καρδιά να χαίρεται και να απολαμβάνει κάθε στιγμή στο έπακρο».

 

Και παρομοιάζουν το νέο μοντέλο ως «Ένα πορτραίτο αγνής ανεμελιάς, μια γιορτή της ζωής που περικλείεται σε ένα σύντομο αλλά δυνατό βίντεο που ανατέθηκε στην εταιρεία παραγωγής Movie Magic, έργο του Μιλανέζου σκηνοθέτη Marco Gentile – ενός διεθνώς αναγνωρισμένου αφηγητή ιστοριών, προηγούμενου νικητή ενός αργυρού λιονταριού στο Διεθνές Φεστιβάλ Δημιουργικότητας Cannes Lions το 2010 και συγγραφέα μουσικών βίντεο και διαφημιστικών καμπανιών για παγκόσμιους πελάτες – ο οποίος εμβαπτίζει τη Maserati GranCabrio στη ζεστή, ζωντανή ατμόσφαιρα και τα εκπληκτικά πανοράματα του Salento, στην Απουλία. Η περιοχή και η υπέροχη παρθένα θέα και οι γωνιές της διακριτικής και αποκλειστικής πολυτέλειας ενσαρκώνουν το πιο πρωτότυπο και ξεχωριστό ιταλικό πνεύμα, μιλώντας στον κόσμο όπως τίποτα άλλο δεν μπορεί, με την αλάνθαστη συμπεριφορά της που ενσαρκώνει τον μεταδοτικά χαρούμενο τρόπο ζωής αυτής της χώρας».

Ελεύθερο πνεύμα

Ακριβώς όπως το πνεύμα της Maserati GranCabrio και όσων αποφασίσουν να καθίσουν πίσω από το τιμόνι του νέου κάμπριο της Τρίαινας, όπου η κομψότητα και οι επιδόσεις ζωντανεύουν κάθε συναίσθημα και το ανεβάζουν σε υψηλότερο επίπεδο.

«Τραγουδήστε σαν να μην σας ακούει κανείς. Αγαπήστε σαν να μην έχετε πληγωθεί ποτέ. Χορέψτε σαν να μην σας βλέπει κανείς. Και οδηγήστε σαν το καλύτερο να μην έχει ακόμα φτάσει», είναι ο αφορισμός που επιλέχθηκε για να καθορίσει την έκφραση της Maserati σε δημιουργίες όπως η GranCabrio, ένα σπορ αυτοκίνητο ικανό να προσφέρει την καλύτερη δυνατή άνεση, για να απολαμβάνετε κάθε χιλιόμετρο της ζωής σας.

Το βίντεο που δημιουργήθηκε για το πρόσφατο λανσάρισμα της GranCabrio Trofeo – ένα διαμάντι 100% κατασκευασμένο στη Μόντενα και ένα μανιφέστο της πιο ολοκληρωμένης οδήγησης στην εξοχή – προσφέρει μια εισαγωγή με τη μουσική των κυμάτων στη θάλασσα: η δύναμη της φύσης συγχωνεύεται αμέσως σε ένα συναρπαστικό κρεσέντο με τη βροντή του κινητήρα Nettuno. Εν τω μεταξύ, το αλάνθαστο ρεφρέν της «Ωδής στη Χαρα» έρχεται αρχικά ως ψίθυρος σαν να βρίσκεται στις μύτες των ποδιών, και στη συνέχεια εκρήγνυται σε μια ροκ εκδοχή που δημιουργήθηκε ειδικά για τη Maserati GranCabrio, το σκηνικό για ατμόσφαιρες γιορτής, μοιράσματος, ελευθερίας και αγνής απόλαυσης της ομορφιάς γύρω μας.

Μια συναυλία συναισθημάτων και παθών, με το πιο αυθεντικό ιταλικό και Maserati στυλ. Μια προτροπή να ζήσουμε τη ζωή με τον δικό μας τρόπο.

«Η ολοκαίνουργια Maserati GranCabrio. Η ωδή μας στη χαρά», παρουσιάστηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο επίσημο κανάλι της μάρκας στο YouTube και είναι επίσης διαθέσιμη σε όλες τις κύριες ψηφιακές πλατφόρμες της μάρκας.

Photo Gallery