Το… υπερόπλο του νέου Μicra είναι το… Apple CarPlay !

Μπορεί, κατά γενική ομολογία, το νέο Nissan Micra να είναι το ομορφότερο ever και να τα… σπάει σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό του, όμως η ιαπωνική μάρκα μας τονίζει ότι το καινούριο μικρό -όπως και το όνομά του, άλλωστε- μοντέλο της είναι εμπνευσμένο, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών της κατηγορίας του. Και γι’ αυτό, το έχει εξοπλίσει με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας (και) στη συνδεσιμότητα, καθώς φιλοδοξία της είναι να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία B και, συγκρινόμενο με τους βασικούς αντιπάλους του, να υπερκαλύψει τις προσδοκίες του υποψήφιου αγοραστικού κοινού.


Έτσι λοιπόν, η Nissan εφοδιάζει την έκδοση Acenta του ολοκαίνουργιου Micra με το σύστημα CarPlay της Apple, προσφέροντας στους κατόχους iPhone τις ευκολίες και τις δυνατότητες του τηλεφώνου τους, στην οθόνη του αυτοκινήτου. Αυτό, πρακτικά σημαίνει ότι όταν ένα iPhone της Apple συνδεθεί με το σύστημα μέσω ενός καλωδίου, προσφέρει στους χρήστες Siri τη δυνατότητα φωνητικού ελέγχου, πλοήγηση με τους χάρτες της Apple, καθώς και πρόσβαση σε μουσική, τηλεφωνικές υπηρεσίες και άλλες εφαρμογές, όπως audiobooks και Spotify. Πόσο απίστευτο είναι αυτό για ένα αυτοκίνητο της κατηγορίας; Το πόσο, μπορείς να το δεις στο βίντεο που ακολουθεί:

Και οι τιμές;

Όμως δεν είναι μόνο αυτά. Για λίγες μέρες μόνο, μέχρι και το τέλος Μαϊου, το νέο Micra προσφέρεται, με μια δελεαστική έκπτωση που διαμορφώνεται ως εξής:

• Μείον (-) 600€ στις εκδόσεις με τους κινητήρες 1.0 (73hp) και turbo 0.9 (90hp) λίτρων βενζίνης.  Κατά συνέπεια, οι τιμές για τις προαναφερόμενες εκδόσεις ξεκινούν από 12.090€ και 13.490€ αντίστοιχα.

• Μείον (-) 300€ για τις εκδόσεις με τον κινητήρα 1.5 (90hp) diesel. Κατά συνέπεια, η τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης ξεκινά από τις 14.890€.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Nissan MICRA, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο έμπορο Nissan.