Live η Κίνηση στους δρόμους
160509 Fiat Professional Fullback 13 Το Fullback ανακηρύσσεται Pick up της Χρονιάς 2017 στη Γαλλία

Το Fullback ανακηρύσσεται Pick up της Χρονιάς 2017 στη Γαλλία

160509 Fiat Professional Fullback 13 Το Fullback ανακηρύσσεται Pick up της Χρονιάς 2017 στη Γαλλία

Ψηφίστηκε από την πλειοψηφία των αναγνωστών του γαλλικού περιοδικού “4×4 Magazine”, οι οποίοι εκτίμησαν την εξαιρετική ευελιξία στην εργασία και στον ελεύθερο χρόνο.

Το νέο pick up της Fiat Professional διαθέτει υψηλή ικανότητα φόρτωσης που ανέρχεται στον έναν τόνο και ελκτική δύναμη που υπερβαίνει τους τρεις τόνους.

Στα συστατικά επιτυχίας του περιλαμβάνονται η τετρακίνηση και ο ηλεκτρονικός επιλογέας 4WD, που καθιστούν το μοντέλο ευκολοδήγητο και εξαιρετικά ευέλικτο ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

160509 Fiat Professional Fullback 15 Το Fullback ανακηρύσσεται Pick up της Χρονιάς 2017 στη Γαλλία

Η γκάμα του μοντέλου περιλαμβάνει δύο τύπους αμαξώματος (Extended Cab και Double Cab) και επίπεδα εξοπλισμού που ταιριάζουν σε όλες τις ανάγκες και προτιμήσεις των καταναλωτών.

Το Fullback είναι το επίσημο αυτοκίνητο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Motocross MXGP, όπου η Fiat Professional είναι ο Επίσημος Χορηγός. Ο εκλεκτός πρεσβευτής του μοντέλου είναι ο πολυβραβευμένος παγκόσμιος πρωταθλητής, Tony Cairoli.

160509 Fiat Professional Fullback 17 Το Fullback ανακηρύσσεται Pick up της Χρονιάς 2017 στη Γαλλία

Διαθέτοντας ιταλικό στυλ και τολμηρή εμφάνιση, το νέο pick up ενσαρκώνει όλες τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η Fiat Professional στην παγκόσμια αγορά. Οι ίδιες αξίες εκφράζονται και από το ίνδαλμα του Ιταλικού αθλητισμού, Tony Cairoli, που αντιμετωπίζει με κουράγιο και επιμονή τις προκλήσεις του συναρπαστικού μηχανοκίνητου πρωταθλήματος.

160615 Fiat Professional Fullback 03 Το Fullback ανακηρύσσεται Pick up της Χρονιάς 2017 στη Γαλλία

Το νέο Fiat Professional Fullback ψηφίστηκε “Pick up της Χρονιάς 2017” στον διαγωνισμό του γαλλικού περιοδικού “4×4 Magazine” (Editions Larivière). Το βραβείο αυτό προήλθε από το 19% των συνολικών ψήφων των αναγνωστών μέσω της ιστοσελίδας του περιοδικού (www.4x4mag.com).

160615 Fiat Professional Fullback 06 Το Fullback ανακηρύσσεται Pick up της Χρονιάς 2017 στη Γαλλία

Η διαμόρφωση του αμαξώματος, οι διαστάσεις και οι κινητήρες συμβαδίζουν απόλυτα με τις επιταγές της κατηγορίας, καθώς το pick up της Fiat Professional δημιουργήθηκε για να καλύψει τις πραγματικές ανάγκες των επαγγελματιών καταναλωτών. Το αυτοκίνητο παράλληλα εμφανίζει εξαιρετική ευελιξία και μετά το πέρας της εργασίας, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για όλες τις χρήσεις, ακολουθώντας έτσι τη συνολική φιλοσοφία της Fiat Professional. Το μοντέλο αποτελεί το σύμβολο της νέας γκάμας της Fiat Professional, δίνοντας τη δυνατότητα στη μάρκα να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια εντελώς νέα κατηγορία. Ένα ενδιαφέρον στοιχείο είναι η σημαντική θέση που κατέχουν τα pick up στην περιοχή της EMEA, αποτελώντας το 22% ολόκληρης της αγοράς των επαγγελματικών οχημάτων. Ενώ ο μέσος όρος των πωλήσεων στην Ευρώπη είναι κοντά στο 6% και συνεχώς ανεβαίνει, στην Αφρική και στη Μέση Ανατολή το ποσοστό αυτό αγγίζει το εκπληκτικό 70%.

160509 Fiat Professional Fullback 06 Το Fullback ανακηρύσσεται Pick up της Χρονιάς 2017 στη Γαλλία

Ανάμεσα στα συστατικά επιτυχίας του Fullback περιλαμβάνονται η υψηλή ικανότητα φόρτωσης που ανέρχεται στον έναν τόνο και η ελκτική δύναμη που υπερβαίνει τους τρεις τόνους. Επιπλέον, χάρη στην τετρακίνηση και στον ηλεκτρονικό επιλογέα 4WD, μπορεί να αντιμετωπίσει με ευκολία ακόμα και τις πιο απαιτητικές αποστολές, όπως η off-road οδήγηση με πλήρες φορτίο.

160509 Fiat Professional Fullback 04 Το Fullback ανακηρύσσεται Pick up της Χρονιάς 2017 στη Γαλλία

Το Fullback διαθέτει σπορ αναλογίες και μικρό εμπρός πρόβολο. Το μπροστινό μέρος χαρακτηρίζεται από το ιταλικό στιλ που ακολουθεί το νέο στιλιστικό αποτύπωμα της μάρκας. Οι εσωτερικοί χώροι αντανακλούν τη λειτουργικότητα ενός οχήματος εργασίας, καθώς και την άνεση και την κομψότητα ενός κορυφαίου SUV. Οι αναρτήσεις του Fullback διαθέτουν εξελιγμένη αρχιτεκτονική με διπλά ψαλίδια και αντιστρεπτική δοκό στον μπροστινό άξονα, ενώ ο άκαμπτος πίσω άξονας έχει ελλειπτικά φύλλα σούστας για να μεγιστοποιήσει την αξιοπιστία και τη στιβαρότητα του οχήματος.

160503 Fiat Professional Fullback 21 Το Fullback ανακηρύσσεται Pick up της Χρονιάς 2017 στη Γαλλία

Το Fullback εφοδιάζεται με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα πετρελαίου χωρητικότητας 2,4 λίτρων που αποδίδει 150hp (113kW) και 380 Nm ή 180hp (133kW) και 430 Nm. Συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο έξι (6) σχέσεων ή αυτόματο κιβώτιο πέντε (5) σχέσεων.

160503 Fiat Professional Fullback 18 Το Fullback ανακηρύσσεται Pick up της Χρονιάς 2017 στη Γαλλία

Τέλος, το ασταμάτητο Fullback αποτελεί το επίσημο αυτοκίνητο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Motocross MXGP. Η Fiat Professional είναι Επίσημος Χορηγός του Πρωταθλήματος και Χορηγός Τίτλου στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο Βέλγιο, στην Ιταλία και στη Μεγάλη Βρετανία το 2016. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αποτελεί το “σπίτι” του οχτώ-φορές παγκόσμιου πρωταθλητή Tony Cairoli, ο οποίος θα έχει ως χορηγό τη Fiat Professional μέχρι το 2018, ενώ παράλληλα έχει δίπλα του καθ’ όλη τη διάρκεια της χορηγίας το νέο pick up Fullback.

160615 Fiat Professional Fullback 07 Το Fullback ανακηρύσσεται Pick up της Χρονιάς 2017 στη Γαλλία

Αυτή είναι μια αναγνωρισμένου κύρους συνεργασία που βασίζεται σε πραγματικά κοινές αξίες, όπως το πάθος, η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός. Άλλωστε, διαθέτοντας ιταλικό στυλ και τολμηρή εμφάνιση, το νέο pick up ενσαρκώνει όλες τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η Fiat Professional στην παγκόσμια αγορά. Οι ίδιες αξίες εκφράζονται και από το ίνδαλμα του Ιταλικού αθλητισμού, Tony Cairoli, που αντιμετωπίζει με κουράγιο και επιμονή τις προκλήσεις του συναρπαστικού μηχανοκίνητου πρωταθλήματος.

160615 Fiat Professional Fullback 08 Το Fullback ανακηρύσσεται Pick up της Χρονιάς 2017 στη Γαλλία

160503 Fiat Professional Fullback 06 Το Fullback ανακηρύσσεται Pick up της Χρονιάς 2017 στη Γαλλία