Συναρμολόγησε το Ford GT των ονείρων σου, κομμάτι -κομμάτι

Έχεις αποφασίσει σε τι χρώμα θα παραγγείλεις το νέο σου Ford GT; Μήπως προβληματίζεσαι ακόμα για το αν θα ήταν καλύτερο με δέρμα στο εσωτερικό ή Alcantara;

Τώρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το νέο ειδικό κιτ παραγγελίας από τη Ford Performance που θα σε βοηθήσει να διαμορφώσεις το δικό σου αυτοκίνητο με σιγουριά!

Θέλοντας να βοηθήσει τους πελάτες να εξατομικεύσουν το νέο τους Ford GT, η Ford Performance προσφέρει ένα μοναδικό κιτ παραγγελίας.Οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να συναρμολογούν κομμάτι – κομμάτι κάθε στοιχείο του νέου τους υπεραυτοκινήτου όπως οι εξωτερικές αποχρώσεις, ζάντες, χρώματα δαγκανών, δείγματα υλικών εσωτερικού, ακόμα και αγωνιστικές λωρίδες.

Η ομάδα σχεδίασης του Ford GT ξέφυγε από τον παραδοσιακό, online διαμορφωτή οχήματος και δημιούργησε ένα κιτ με μικροσκοπικά δείγματα που περιλαμβάνει τα ίδια προηγμένα υλικά που χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, θήκη από ανθρακονήματα και μία λαβή ίδια με αυτή του αγωνιστικού Ford GT. Περιλαμβάνονται δείγματα για κάθε εσωτερικό συνδυασμό υλικών, με το ίδιο δέρμα υψηλής ποιότητας και Alcantara που εξοπλίζουν την καμπίνα του νέου Ford GT.

Κάθε κιτ παραγγελίας περιλαμβάνει οκτώ δείγματα εξωτερικών χρωμάτων με αφαιρούμενες λωρίδες που μπορούν να εναλλάσσονται, δείχνοντας τις πολλαπλές επιλογές. Ανάμεσα στις εξωτερικές επιλογές, περιλαμβάνονται τροχοί υπό κλίμακα, με δαγκάνες φρένων διαφορετικών χρωμάτων.

«Το κιτ παραγγελίας του Ford GT είναι ένα κρίσιμο κομμάτι στη διαδικασία αγοράς,» δήλωσε ο Henry Ford III, global marketing manager, της Ford Performance. «Το υψηλής ποιότητας κιτ είναι ένα πρακτικό εργαλείο για πελάτες του Ford GT που αναβαθμίζει την εμπειρία παραγγελίας. Αυθεντικά χρώματα, φινιρίσματα και υλικά συνθέτουν έναν οικείο και απτό τρόπο εξατομίκευσης για τη διαμόρφωση του μοναδικού υπεραυτοκινήτου.»

Η θήκη του κιτ παραγγελίας περιλαμβάνει ένα ειδικό χώρο κοντά στη λαβή, όπου οι ιδιοκτήτες μπορούν να τοποθετήσουν τον αριθμό πλαισίου VIN του δικού τους Ford GT. Μόλις η παραγγελία κάθε νέου Ford GT οριστικοποιηθεί και το όχημα λάβει αριθμό πλαισίου, δημιουργείται μία μικρή πινακίδα και αποστέλλεται σε κάθε νέο ιδιοκτήτη.