Πλήθος μοντέλων Fiat, Αlfa Romeo και Abarth στο Auto Festival 2017

Η FCA Greece θα βρίσκεται στη μεγάλη αυτή γιορτή της αυτοκίνησης, από τις 6 έως τις 9 Απριλίου, στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, με την υποστήριξη των εξουσιοδοτημένων διανομέων στη Βόρεια Ελλάδα ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΑΕΒΕ και ΚΟΥΜΑΝΤΖΙΑΣ A.E.. Συγκεκριμένα, το κοινό μπορεί να απολαύσει από κοντά μια μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων από όλες τις μάρκες που εκπροσωπούν οι δύο διανομείς, που θα βρίσκονται στο Περίπτερο 13 (stand 1 και 2).

Ιδιαίτερα δυναμική είναι η παρουσία της Fiat μέσα από την οικογένεια του Fiat 500, όπου ξεχωρίζει η σπορ έκδοση του 500, το 500S, πλαισιωμένη από το πάντα έτοιμο για δράση 500X και το ευέλικτο και λειτουργικό 500L. Σύσσωμη θα είναι και η πρακτική οικογένεια του Tipo με τις τρεις εκδόσεις, 5Θ, Sedan και SW. Από την έκθεση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και το περιπετειώδες Panda Cross.

Την πρώτη της εμφάνιση στο κοινό της Β. Ελλάδας κάνει το νέο SUV της Alfa Romeo, η  εντυπωσιακή Stelvio, την οποία συνοδεύουν τα άλλα τρία μοντέλα της μάρκας, η σαγηνευτική Giulia, η κομψή και ισχυρή Giulietta, καθώς και η ιδιαίτερη πρόταση για την πόλη, η όμορφη MiTo.

Τη Fiat Professional εκπροσωπεί το pick up Fiat Fullback, ο νέος αξιόπιστος συνεργάτης του επαγγελματία. Τέλος, ξεχωριστή θέση στο Auto Festival έχει το Abarth 124 Spider, το νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία των σπορ roadster.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης στα περίπτερα της Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional και Abarth θα μπορούν να επωφεληθούν από τις προωθητικές ενέργειες, όσο και από ειδικές προσφορές σε συγκεκριμένα μοντέλα.

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις