Live the Movement in the streets
DS Automobiles

Julien Dumas is now DS Automobiles' ambassador to the world of gastronomy

DS Automobiles

Ως μορφή έκφρασης, για την DS Automobiles, με τον ίδιο τρόπο όπως η τέχνη και η μόδα, η γαστρονομία συμβολίζει τον γαλλικό τρόπο ζωής. Από τη δημιουργία της και μέχρι σήμερα, η DS Automobiles, έχει εξερευνήσει πολλές πτυχές της υψηλής γαστρονομίας. Αφού διοργάνωσε πολλές απίστευτες γαστρονομικές εμπειρίες μέσω του αποκλειστικού προγράμματος ONLY YOU PRIVILEGE, η DS Automobiles διατηρεί την επαφή της με την κουζίνα για να συνεχίσει να είναι ελκυστική στους γευσιγνώστες και στους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας.

 

Julien Dumas is now DS Automobiles' ambassador to the world of gastronomy

Από το 2010, η Γαλλική κουζίνα έχει καταχωρηθεί ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά από την UNESCO. Η απόλαυση της γεύσης, η αρμονία μεταξύ του ανθρώπου και των προϊόντων της φύσης, η προσεκτική επιλογή πιάτων ανάμεσα σε ένα σύνολο συνταγών που δεν σταματούν να γίνονται πλουσιότερες, τα υπέροχα προϊόντα των οποίων οι γεύσεις συνεργάζονται, ο συνδυασμός πιάτων και κρασιών, η διακόσμηση του τραπεζιού και η ιδιαίτερη γλώσσα του σώματος κατά τη διάρκεια της γευσιγνωσίας, προσδιορίζονται ως απίστευτη τεχνογνωσία, τρόποι ανταλλαγής και εκδήλωσης συναισθημάτων. Όλα τα παραπάνω, προσδιορίζουν με τον καλύτερο τρόπο το γιατί η Γαλλική κουζίνα χαίρει παγκόσμιας εκτίμησης και πλέον είναι κομμάτι της πολιτιστικής κληρονομίας από τη Γαλλία σε όλο τον κόσμο.

Για να υποστηριχθεί η δέσμευση αυτή, ο Julien Dumas γίνεται πρεσβευτής της DS Automobiles για την γαστρονομία. Ο Star chef που εργάζεται στο εστιατόριο Bellefeuille στο ξενοδοχείο Saint James Paris, προσφέρει μαγειρική ανάλογα με την εποχή, αφιερωμένη στη φύση.

Παθιασμένος με τις επαφές που έχει αναπτύξει με τους προμηθευτές του, τους κηπουρούς, τους ιχθυοπώλες και τους κτηνοτρόφους, δίνει προτεραιότητα στην αυθεντικότητα της προέλευσης των προϊόντων που χρησιμοποιεί, προσφέροντας γεύση και διατροφή υψηλής ποιότητας.

Εκτός από τον πρεσβευτή της DS Automobiles για την γαστρονομία, ο Julien Dumas οδηγεί πλέον ένα υβριδικό plug-in DS 7 E-TENSE, με αυτονομία 65 χιλιόμετρων (κύκλος WLTP) σε λειτουργία μηδενικών εκπομπών ρύπων. Με την υψηλή τεχνολογία, την προσεκτική επιλογή και κατεργασία πολυτελών υλικών και την κομψότητά του, το Νέο DS 7 E-TENSE είναι μια πρόσκληση στη Γαλλική Τέχνη του Ταξιδιού. Είναι τέλειος συνεργάτης του Dumas για την εξερεύνηση νέων ιδεών και τη συνάντηση με παραγωγούς κατά την αναζήτηση ποιοτικών προϊόντων.

 

“Εκτιμώ πραγματικά την προσέγγιση της DS Automobiles, τόσο από την άποψη της αγάπης για τη γαλλική τεχνογνωσία, όσο και από την άποψη της εξέλιξης της τεχνολογίας ως μέρος της ενεργειακής μετάβασης. Αν μεταφράσω αυτές τις αξίες στο δικό μου πεδίο, αυτοί είναι οι πυλώνες της μαγειρικής που θέλω να παρουσιάζω: μέσα στην εποχή της και κοντά στο περιβάλλον. Ακριβώς όπως η DS Automobiles, συνεργάζομαι στενά με κορυφαίους τεχνίτες- παραγωγούς. Έχω αναπτύξει τη δική μου κουζίνα και είμαι πολύ συνδεδεμένος με τη θάλασσα. Αφηγούμαι την ιστορία των ταξιδιών μου από την πόλη στη θάλασσα στο μενού μου και στους τίτλους που χρησιμοποιώ για να περιγράψω τα πιάτα μου. Αυτά τα ταξίδια είναι πάντα οι νέες εμπειρίες που μου αρέσει να μοιράζομαι”.

-Julien Dumas, Πρεσβευτής DS Automobiles

 

«Όταν μιλάμε για τη Γαλλική τεχνογνωσία, η αναφορά στη Γαλλική κουζίνα είναι αναγκαία και απαραίτητη. Ο chef Julien Dumas έχει μια ξεχωριστή υπογραφή στο αντικείμενο. Είναι πολύ κοντά στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται. Η σχέση του με αυτούς, μεταφράζεται σε δημιουργία πιάτων με πλούσια γεύση και ξεχωριστό χαρακτήρα. Η επιθυμία του για αριστεία και αυθεντικότητα, καθώς και η διάθεσή του να μοιράζει όλα τα παραπάνω, είναι αξίες που έχουμε και εμείς πολύ ψηλά. Μαζί του, θέλουμε να αποτελέσουμε ένα φάρο φωτεινό για το Γαλλικό lifestyle. Η περιβαλλοντική υπευθυνότητα, είναι μια ακόμα κοινή μας αποστολή, καθώς από τον επόμενο χρόνο, από το 2024, η DS Automobiles θα λανσάρει μόνο 100% ηλεκτρικά μοντέλα».

Béatrice Foucher, DS Automobiles CEO

 

Ο Julien Dumas με το νέο του ρόλο ως πρεσβευτής της DS Automobiles για την γαστρονομία, θα πάρει μέρος στις νέες εμπειρίες γύρω από την Τέχνη του Ταξιδιού, που προωθεί η Γαλλική εταιρεία. Μέσα στους επόμενους μήνες, ο Chef θα είναι μαζί με τον Jean-Eric Vergne, δύο φορές πρωταθλητή της Formula E, στην ομάδα της DS PENSKE.