Η Dodge αντικαθιστά τους 8 ταράνδους με 797 άλογα!

Το χριστουγεννιάτικο βίντεο της χρονιάς ανήκει στη Dodge. Η αμερικάνικη μάρκα φρόντισε ο Αη Βασίλης να είναι… διαβολικά γρήγορος για να μπορέσει να μοιράσει όλα τα δώρα. Και έτσι, του έδωσε ένα Dodge Challenger SRT Hellcat Redeye, αντικαθιστώντας τους 8 παραδοσιακούς ταράνδους με τα 797 άλογα του supercharged 6,2 V8.

Και αφού ξεκινάμε αντισυμβατικά, ας το συνεχίσουμε έτσι: Ξέχνα την εμφάνιση του χοντρούλη Αη Βασίλη με τα ροδοκόκκινα μάγουλα και τη μακριά γενειάδα. Το ρόλο του Αη Βασίλη παίζει τώρα ο πρώην επαγγελματίας παλαιστής Bill Goldberg. Έτσι, αν εξαιρέσεις ένα μικρό γκρίζο μούσι, τα μπράτσα, τα tattoo και η γενικότερη εμφάνιση είναι… διαφορετικά.

Ο Αη Βασίλης, στο διαφημιστικό, κοιτάζει το έλκηθρό του και αποφασίζει: “Νομίζω ότι έφτασε η ώρα για μια αναβάθμιση του οχήματός του”. Τότε, αυτός και τα ξωτικά του ανοίγουν μια πόρτα, πίσω από την οποία κρύβεται η… παραδεισένια κόλαση. Η σειρά των οχημάτων επιδόσεων SRT της Dodge, ανάμεσα στα οποία το Challenger, το Charger και το Durango. Αφού τα περιεργάζεται για λίγο, αποφασίζουν να φτιάξουν ένα supercharged κατακόκκινο έλκηθρο.

Στο τέλος, καταλήγουν να έχουν φτιάξει ένα τετραθέσιο έλκηθρο από ένα κατακομμένο Challenger με εξατμίσεις στα πλάγια, αλλα ακόμα και αλλαγή του σήματος του SRT, αφού το σήμα της… διαβολόγατας έχει αντικατασταθεί από έναν τάρανδο. Ο Αη Βασίλης έχει και την ασφάλεια που χρειάζεται, αν πάει κάτι στραβά, αφού το Challenger- έλκηθρο έχει και roll hoop στο πίσω μέρος.

Εσύ τι λες; Αρκούν τα 797 άλογα του Challenger για να αντικαταστήσουν τους 8 ταράνδους;