Ραδιοφωνικό ταξίδι στα πιο θρυλικά αυτοκίνητα της μικρής και μεγάλης οθόνης

Μπορεί μια ραδιοφωνική εκπομπή να δημιουργήσει εικόνες, να σε κάνει να πιστεύεις ότι βλέπεις και αισθάνεσαι κάτι; “Ναι”, λέει ο Πάρις Ποντίκας, ο οποίος βάλθηκε να το… αποδείξει, κάνοντας ένα (σε δύο μέρη για την ακρίβεια) ξεχωριστό αφιέρωμα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. 

Στις συχνότητες του Πρώτου Προγράμματος της ΕΡΤ (91,6 και 105,8 FM) η εκπομπή Auto Club που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος, μας ταξίδεψε σε θρυλικές ταινίες και σειρές που έχουν μεταδοθεί από την κρατική τηλεόραση και στις οποίες πρωταγωνιστούσαν αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Με τη “βοήθεια” των δημοσιογράφων Νίκου Σάλτα και του “δικού μας” Γιώργου Καραγιάννη, αλλά και την καταπληκτική δουλειά του ηχολήπτη Αλέξανδρου Κασελάκη, το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο! 


Η Mustang του Bullitt ούρλιαζε κάνοντας burnout, η φοβερή και τρομερή “Christine“… γρύλιζε στο επόμενο θύμα της, οι Dukes ξέφευγαν… ιπτάμενοι με τον “General Lee” και ο ΚΙΤΤ έκανε τα… κόλπα του, ενώ ο Herby το κατσαριδάκι με… σούζα και πολλοί ακόμα “πρωταγωνιστές”, οδήγησαν σε μια από τις καλύτερες εκπομπές -αν όχι την καλύτερη- που έχουν μεταδοθεί τα τελευταία χρόνια στα ερτζιανά, με μπόλικη νοσταλγία και ενθουσιασμό.

Μέσα από αυτό το ταξίδι, ξαναθυμηθήκαμε και ξαναγαπήσαμε τα τα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες που μας μεγάλωσαν. Ταξιδι στο χρόνο λοιπόν με όπλα το συναίσθημα, τις αναμνήσεις που παραμένουν ζωντανές μεσα στην καρδιά και το μυαλό μας. Καθίστε αναπαυτικά στην καρέκλα του σπιτιου σας η στον καναπέ, ανοίξτε τα (ηχητικά) βίντεο της εκπομπής, δυναμώστε  την ένταση και ταξιδέψτε μαζι μας …..