Οι νικητές της δεύτερης εβδομάδας του διαγωνισμού μας!

Για μια ακόμα φορά, έφτασε η μεγάλη ώρα! Η ώρα το TopSpeed.gr και η Jeep να ανακοινώσουν, όπως σας είχαν υποσχεθεί, τους τυχερούς που θα απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία με το Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016, Jeep Renegade στο Jeep Camp της Γλυφάδας και θα πάρουν ένα δωράκι.  

Πριν προχωρήσουμε στα ονόματα των νικητών, να επισημάνουμε  πως θεωρούμε αυτονόητο πως οι συμμετέχοντες έχουν δίπλωμα οδήγησης, έγκυρο στη χώρα μας και πως, φυσικά, θα συμμορφώνονται απόλυτα με τις υποδείξεις του εκπαιδευτή και του υπόλοιπου προσωπικού του Jeep Camp.

Και τι πρέπει να κάνω, τώρα που κέρδισα;
Μην τα ξαναλέμε: Να χαμογελάσεις, αρχικά! Οι νικητές θα πρέπει να μεταβούν την ημέρα που θα τους υποδειχθεί (Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016) στην πίστα δοκιμών Jeep Camp, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 87, στη Γλυφάδα, δίπλα στο εμπορικό κέντρο City Plaza, ακρίβως απέναντι από το κάθετο συγκρότημα της Autoone (μέλος του Ομίλου Συγγελίδη). Και αυτό το Σαββατοκύριακο, το Jeep Camp θα λειτουργεί για… χάρη σου από τις 10 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα.

Ανάμεσα στις προαναφερόμενες ώρες, οι νικητές (τα ονόματά τους έχουν δοθεί σε σχετική λίστα της Jeep) θα διενεργήσουν τη δοκιμή, η οποία περιλαμβάνει οδήγηση σε χώμα, πέτρες, διάβαση λίμνης, τραμπάλα κ.α., μετά από μια σύντομη εκπαίδευση στα “μυστικά” του Renegade και του offroading, από το εξειδικευμένο προσωπικό του Jeep Camp. Στη συνέχεια θα λάβουν αναμνηστικά δώρα από τη Jeep. Επισημαίνουμε πως τα δώρα θα δοθούν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για όσους… φοβούνται το κρύο, προτείνουμε να το τολμήσουν. Το προσωπικό του Jeep Camp είναι τόσο φιλικό, που θα ζεσταθείτε! (Το Renegade έχει δυνατό καλοριφέρ).

Και τώρα, τα ονόματα:

Σάββατο 16 Ιανουαρίου

-Κυριάκος Διαμαντάκης
-Δημήτρης Τσόκης
-Χριστίνα Πότη
-Μαίρη Καραμάνου
-Παναγιώτης Πάπαρης

-Μπαντέκας Δημήτρης
-Σοφιέλα Τόντι
-Γιώργος Έρβις
-Μάνος Λαμπαρδάκης
-Ρεζάρτα Τόντι
-Μάριος Τόντι
-Σοφία Καραπάτη

Κυριακή 17 Ιανουαρίου

-Βιολέττα Αθανασιάδου
-Μαρία Αθανασιάδου
-Σακελλαρίου Βασίλης

-Διονύσης Καζαντζής
-Παναγιώτης Πάπαρης
-Άγγελος Λουκίσσας
-Δημήτρης Ρενιέρης
-Νεκτάριος Μερωνιανάκης
-Μάρκος Συρίγος
-Αμαλία Τζιαχρή
-Γιώργος Μιγδάνης
-Τζέρι Λόνγκους
 

Το TopSpeed.gr ελπίζει (είναι σίγουρο) και εύχεται οι νικητές να το διασκεδάσουν με την καρδιά τους. 

Η ομάδα του TopSpeed.gr θα είναι εκεί! Έλα να μας μιλήσεις!

Μην ξεχνάς να στηρίζεις την προσπάθειά μας με ένα κλικ, ένα like, ένα share ώστε να μας μάθουν και άλλοι. Η αγάπη σου, γυρίζει πίσω!

Και, θυμήσου: Αυτός ο διαγωνισμός, ήταν μόνο η αρχή. Δεν ζεσταθήκαμε ακόμα! Τα όνειρα, άλλωστε, είναι δωρεάν…

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις