Live η Κίνηση στους δρόμους
BMW

Αυτό είναι το νέο BMW CE 02

Η BMW Motorrad παρουσιάζει το νέο ηλεκτρικό όχημα πόλης BMW CE 02, περίπου δύο χρόνια μετά το CE 04, συνεχίζοντας έτσι με συνέπεια τη στρατηγική της για την ηλεκτρική κινητικότητα.

Το cool eParkourer για την πόλη και για τις αστικές περιοχές

BMWΗ BMW Motorrad παρουσιάζει το νέο ηλεκτρικό όχημα πόλης BMW CE 02, περίπου δύο χρόνια μετά το CE 04, συνεχίζοντας έτσι με συνέπεια τη στρατηγική της για την ηλεκτρική κινητικότητα. Συνδυάζοντας ηλεκτροκίνηση, πρωτοποριακό σχεδιασμό και καινοτόμες λύσεις, το eParkourer είναι ένας δυναμικός συνεργάτης για ένα νέο είδος κινητικότητας και προσφέρει μία απολαυστική εμπειρία σε δύο τροχούς σε αστικό περιβάλλον.

Πρωτοποριακός σχεδιασμός με νέες αναλογίες και πλείστες δυνατότητες εξατομίκευσης

P90512761 lowRes the new bmw ce 02 07 Αυτό είναι το νέο BMW CE 02Το νέο BMW CE 02 αντιπροσωπεύει ένα νέο τρόπο πρόσβασης στην BMW Motorrad. Είναι ηλεκτρικό, απευθύνεται κυρίως σε νεαρούς αναβάτες και δεν είναι ούτε ηλεκτρική μοτοσικλέτα, ούτε e-scooter. Είναι ένα eParkourer. Δημιουργήθηκε για την πόλη και το αστικό περιβάλλον. Ευέλικτο, πρακτικό, ανθεκτικό με μινιμαλιστική σχεδίαση που περιορίζεται στα ουσιώδη και απαραίτητα. Οι μεγάλοι τροχοί το καθιστούν στιβαρό και ταυτόχρονα εξασφαλίζουν διασκεδαστική οδήγηση σε πολλά εδάφη. Το μαύρο ως βασικό χρώμα για το πλαίσιο, τους τροχούς, το μπροστινό φτερό και το κάλυμμα τριπλού σφιγκτήρα στην κορυφή, και το ματ μεταλλικό γκρι (granite grey) για το κάλυμμα του κινητήρα, πετυχαίνουν μία εξίσου συναρπαστική αντίθεση με την αλληλεπίδραση ματ και γυαλιστερών επιφανειών. Στην ειδική έκδοση HIGHLINE, το νέο CE 02 έχει μια δυναμική και πολύχρωμη εμφάνιση. Το χρυσαφί πιρούνι και ένα σχέδιο αυτοκόλλητων σε συνδυασμό με ένα Petrol χρώμα αντίθεσης προσδίδουν ένα δυναμικό και πρωτοποριακό στυλ στην εμφάνιση του CE 02.

Ισχυρό σύστημα κίνησης, χαμηλό βάρος και πρακτική αυτονομία. Δύο εκδόσεις επιδόσεων

P90512762 lowRes the new bmw ce 02 07 Αυτό είναι το νέο BMW CE 02Αναβάτες ηλικίας 16 ετών μπορούν να οδηγήσουν το νέο CE 02 με μέγιστη ισχύ 11 kW (15 hp). Σε μία έκδοση 4 kW (5 hp) (ονομαστική ισχύς 3,2 kW (4 hp)) με περιορισμένη ταχύτητα 45 km/h, το νέο CE 02 πληροί επίσης τις απαιτήσεις της κατηγορίας άδειας οδήγησης AM και μπορεί να οδηγηθεί στη Γερμανία, για παράδειγμα, από την ηλικία των 15 ετών και από αναβάτες που έχουν άδεια οδήγησης αυτοκινήτου. Επιπλέον, υπάρχουν περαιτέρω κανονισμοί ανά χώρα. Το ισχυρό σύστημα κίνησης επιτρέπει στο νέο CE 02 των 11 kW να επιταχύνει γρήγορα από στάση για μία δυναμική εμπειρία οδήγησης. Εκτός από την τελική ταχύτητα των 95 km/h, προσφέρει ισχυρή αλλά προοδευτική επιτάχυνση στον αυτοκινητόδρομο, ενώ η αυτονομία άνω των 90 km (έκδοση 11 kW σύμφωνα με το WMTC) αποτελεί ένα ακόμα πλεονέκτημα στις αστικές μετακινήσεις.

Με βάρος μόλις 132 kg (έκδοση 11 kW) ή 119 kg (έκδοση 4 kW) και χαμηλό ύψος σέλας μόλις 750 mm, το νέο CE 02 είναι εξαιρετικά εύχρηστο και ευέλικτο.

Δύο riding modes Flow ” και “ Surf ” διατίθενται ως στάνταρ εξοπλισμός ενώ το “ Flash ” διατίθεται προαιρετικά, ως στοιχείο γνήσιου εξοπλισμού της BMW Motorrad

P90512763 lowRes the new bmw ce 02 07 Αυτό είναι το νέο BMW CE 02Το νέο CE 02 διαθέτει στάνταρ τις λειτουργίες “Flow” και “Surf”. Το “Flow” προσφέρει τη βέλτιστη ρύθμιση για χρήση στην αστική κυκλοφορία, ενώ το “Surf” προσφέρει μια δυναμική εμπειρία οδήγησης πέρα από την πολύβουη κίνηση της πόλης. Η λειτουργία “Flash” είναι επίσης διαθέσιμη ως σπορ και δυναμική προσθήκη στη λίστα προαιρετικού εξοπλισμού HIGHLINE και ως γνήσιο αξεσουάρ της BMW Motorrad.

 

Εξωτερικός φορτιστής, στάνταρ και ταχυφορτιστής ως προαιρετικός εξοπλισμός και γνήσιο αξεσουάρ της BMW Motorrad

P90512765 lowRes the new bmw ce 02 07 Αυτό είναι το νέο BMW CE 02Το νέο BMW CE 02 διαθέτει στάνταρ έναν εξωτερικό φορτιστή με ισχύ φόρτισης 0,9 kW, ο οποίος επιτρέπει τη γρήγορη και άνετη φόρτιση σε στάνταρ οικιακές πρίζες. Ακόμα ταχύτερη φόρτιση προσφέρει ο ταχυφορτιστής ισχύος 1,5 kW, ο οποίος διατίθεται στον προαιρετικό εξοπλισμό HIGHLINE και ως γνήσιο αξεσουάρ BMW Motorrad (μόνο στην έκδοση 11 kW).

Σωληνωτό πλαίσιο διπλού βρόχου, τηλεσκοπικό πιρούνι, μονόμπρατσο ψαλίδι και ζάντες από χυτό αλουμίνιο

P90512766 lowRes the new bmw ce 02 07 Αυτό είναι το νέο BMW CE 02Όσον αφορά το πλαίσιο, το νέο BMW CE 02 βασίζεται σε ένα στρεπτικά άκαμπτο διπλό, κλειστό πλαίσιο από ατσάλινους σωλήνες. Μπροστά υπάρχει ένα τηλεσκοπικό πιρούνι με υδραυλική απόσβεση, ενώ πίσω χρησιμοποιείται ένα μονόμπρατσο ψαλίδι και ένα αμορτισέρ άμεσης έδρασης (χωρίς μοχλικό). Τα φαρδιά ελαστικά είναι τοποθετημένα σε χυτούς τροχούς ελαφρού κράματος που θυμίζουν δισκόπλακες, ενώ τα δισκόφρενα εξασφαλίζουν ασφαλή επιβράδυνση εμπρός και πίσω. Το ABS της BMW Motorrad διαθέτει ABS στον εμπρός τροχό.

Οθόνη TFT , θύρα φόρτισης USB C και λύσεις συνδεσιμότητας

P90512760 lowRes the new bmw ce 02 07 Αυτό είναι το νέο BMW CE 02Μία ευανάγνωστη οθόνη TFT ενημερώνει τον οδηγό για την ταχύτητα οδήγησης, την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας και πολλά ακόμα. Μια υποδοχή USB-C σας επιτρέπει επίσης να φορτίζετε smartphone. Κάνοντας χρήση της εφαρμογής BMW Motorrad Connected, το smartphone σας δείχνει τον προβλεπόμενο χρόνο ολοκλήρωσης της φόρτισης χάρη στη δικτύωση μέσω Bluetooth, όπως και στο BMW CE 04. Στην έκδοση HIGHLINE, το cradle mode επιτρέπει τον ασφαλή έλεγχο του BMW Motorrad app στο smartphone (στη βάση κινητού) ως πρόσθετη οθόνη μέσω του πληκτρολογίου στο τιμόνι. Είναι επίσης δυνατή η καταγραφή των διαδρομών σας μέσω της εφαρμογής. Με τις υπηρεσίες BMW  Motorrad Connected Services (περιλαμβάνεται επίσης στο πακέτο HIGHLINE) η κατάσταση φόρτισης και άλλες πληροφορίες του CE 02 μπορούν να προβληθούν ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε μέσω της εφαρμογής.

 

Τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας BMW CE 02:
• Μέγιστη ισχύς 11 kW (15 hp), ονομαστική ισχύς 6 kW (8 hp), ροπή 55 Nm.
• Έκδοση επιδόσεων για κατόχους διπλώματος οδήγησης AM *: Μέγιστη ισχύς 4 kW (5 hp), ονομαστική ισχύς 3,2 kW (4 hp), ροπή 55 Nm.
• Ατσάλινο πλαίσιο και μονόμπρατσο πίσω ψαλίδι.
•  Τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά.
•  BMW Motorrad ABS (μόνο στον εμπρός τροχό).
• ASC (Automatic Stability Control) και RSC (Recuperative Stability Control).
• Reverse assistant.
•  Δύο riding modes “Flow” και “Surf”, στάνταρ.
•  Τρίτο driving mode “Flash” ως μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού HIGHLINE διατίθεται επίσης και ως γνήσιο στοιχείο εξοπλισμού της BMW Motorrad.
• Χαμηλό ύψος σέλας μόλις 750 mm.
• Κατάλληλο για χρήση με συνεπιβάτη.
• Keyless Ride.
• Προβολείς LED συμπεριλαμβανομένων φώτων ημέρας και πλαϊνών φλας.
• 3,5″ micro TFT.
• Θύρα USB-C.
• Cradle mode στην εφαρμογή BMW Motorrad Connected.
• BMW Motorrad Connected Services.
• Εξωτερικός φορτιστής 1.500 W (900 W) για χρήση σε οικιακή πρίζα ως μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού HIGHLINE και ως προαιρετικό αξεσουάρ (για την έκδοση 11 kW).
• Προεγκατάσταση αντικλεπτικού συναγερμού