Τα αυτοκίνητα- σχολεία, το Auto Club της ΕΡΤ και το TopSpeed.gr

Το μεσημέρι της Κυριακής, το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής “γέμισε” με ήχους κινητήρων που στροφάριζαν στα κόκκινα, στριγγλιές ελαστικών και επιφωνήματα θαυμασμού. Η -ομολογουμένως καλύτερη του ραδιοφώνου- εκπομπή Auto Club (μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Πρώτο Πρόγραμμα του ραδιοφώνου της ΕΡΤ, στους 91,6 και 105,8 από τις 13:00 ως τις 14:00) με τον Πάρι Ποντίκα, φιλοξένησε το TopSpeed.gr.

“Εκπρόσωπος” του TopSpeed.gr, ο Γιώργος Καραγιάννης, ο οποίος, στο studio του Auto Club, συζήτησε με τον Πάρι Ποντίκα ένα θέμα που -απ’ ότι καταλάβαμε- άρεσε σε πολλούς ακροατές: Τα αυτοκίνητα που είναι “σχολεία”. Κάποιες επιλογές μεταχειρισμένων, δηλαδή, με σκοπό να “διδάξουν” τον ιδιοκτήτη τις τεχνικές της πλαγιολίσθησης ή τον τρόπο που θα εκμεταλλεύεται την πίστα για να κάνει καλύτερους χρόνους, με ένα οικονομικό “ταβάνι” κτήσης 10.000 ευρώ. Γιατί όλοι θέλουμε να γεμίσει η Ελλάδα υγιείς πρωταθλητές και αγωνιζόμενους με ασφάλεια.

Σήμερα, το TopSpeed.gr, παρουσιάζει σε επανάληψη την εκπομπή, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά, για όσους την έχασαν και όσους θέλουν να την ξανακούσουν.

Tip1: Όπως θα αντιληφθείς, εκμαιεύσαμε τεχνηέντως κάποιες από τις παλιές, τετράτροχες αγάπες του Πάρι.

Tip2: Είναι επιβεβλημένο να ευχαριστήσουμε το Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ και προσωπικά τον Πάρι Ποντίκα για την άψογη φιλοξενία. Till next time… 

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις