Σαββατοκύριακο με Abarth Racing

Στη σεζόν του Abarth 124 rally Selenia International Challenge, δεν υπάρχει χρόνος για… ξεκούραση. Έτσι, και αυτό το Σαββατοκύριακο δύο ιδιωτικά πληρώματα αγωνίζονται σε εκδηλώσεις στην Γαλλία και τη Δημοκρατία της Τσεχίας. Ταυτόχρονα, ο αγώνας στο Lausitzring της Γερμανίας φιλοξενεί την τρίτη συνάντηση του πρωταθλήματος ADAC F4 που πατρονάρεται από την Abarth.

Ο νεαρός Γάλλος οδηγός Nicolas Ciamin, με τον καθοδηγητή του Thilbaut De la Haye, θα οδηγήσει το Abarth 124 rally της αγωνιστικής ομάδας του Μιλάνο στο Rallye d’Antibes, την τρίτη εκδήλωση στα Γαλλικά πρωταθλήματα, ο οποίος ξεκινάει από το θέρετρο των διακοπών στο Côte d’Azur στις 8.15 τo Σαββάτου 19 Μαΐου.

Ανανεωμένοι από τη θεαματική, εμφατική νίκη τους στην κατηγορία R-GT του Rallye Lyon-Charbonnières, ο Ciamin και το Abarth 124 έχουν αξιολογηθεί σαν φαβορί σε μία ιδιαιτέρως όμορφη διαδρομή η οποία είναι εν μέρει η ίδια με εκείνη του Rallye de Montecarlo, με τις ειδικές διαδρομές του Col de Turini και του Col de Braus.

Ταυτόχρονα, το Rally Krumlov θα λάβει χώρα στην Δημοκρατία της Τσεχίας, με την συμμετοχή του Abarth 124 rally της ομάδας Agrotec Czech Abarth, που θα οδηγηθεί από τον Martin Rada (CZE) και τον Jaroslav Jugas (CZE). Ο αγώνας είναι σε δύο τμήματα με 15 ειδικές διαδρομές (158 km χρονομετρούμενων διαδρομών) με μία διαδρομή από συνολικά 532 km.

Στην Γερμανία, η εκδήλωση του τρίτου πρωταθλήματος ADAC F4 που επιχορηγούνται  από την Abarth λαμβάνει χώρα στην πίστα του Lausitzring, με την συμμετοχή  περίπου τριάντα νεαρών οδηγών στα μονοθέσια Tatuus με κινητήρες Abarth. Μετά από τις πρώτες δύο εκδηλώσεις, ο Γερμανός οδηγός Lirim Zendeli είναι επικεφαλής της συνολικής κατάταξης, με 4 νίκες σε 6 αγώνες. Ο David Schumacher, γιος του προηγούμενου οδηγού της Formula 1 Ralf, λαμβάνει επίσης μέρος στη γερμανική σειρά αγώνων.

Προηγούμενο
To Corsa GSi τα… σπάει!
Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις