Ένα 500αρακι για… techfreaks

Η νέα ειδική έκδοση 500 Mirror απευθύνεται σε νέους που αγαπούν την τεχνολογία. Οι παραγγελίες έχουν ανοίξει και οι τιμές ξεκινούν από 13.500 ευρώ (περιλαμβάνεται προωθητική ενέργεια).

Πρεμιέρα κάνει στο Fiat 500 Mirror το νέο προηγμένο σύστημα, U-Connect 7”, που δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης με το smartphone και τις εφαρμογές του.

Το Fiat 500 Mirror είναι η νέα έκδοση που απευθύνεται στο νεανικό κοινό που αγαπάει τη νέα τεχνολογία και αναζητά ένα αυτοκίνητο όπου ο οδηγός είναι πάντα συνδεδεμένος με το κινητό του. Στον βασικό εξοπλισμό του 500 Mirror περιλαμβάνεται το σύστημα U-Connect LIVE με έγχρωμη οθόνη αφής 7”, υψηλής ανάλυσης, Bluetooth, θύρες USB-AUX IN και χειριστήρια ελέγχου στο τιμόνι.

Η νέα έκδοση 500 Mirror παρουσιάζεται αναβαθμισμένη αισθητικά χάρη στις νέες στυλιστικές προσθήκες, όπως οι επιχρωμιωμένοι εξωτερικοί καθρέφτες, η επιχρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης, το λογότυπο Mirror στην κολώνα, οι ζάντες αλουμινίου 15” και οι προβολείς ομίχλης, ενώ διατίθεται σε μεταλλικό χρώμα Μπλε Italia.

Το νέο 500 Mirror διατίθεται στην ελληνική αγορά μόνο σε hatchback εκδόσεις, εξοπλισμένο με τα μηχανικά σύνολα βενζίνης 1.2 69HP και 0.9 TwinAir 85HP, και πετρελαίου 1.3 Multijet II 95 HP, ενώ οι τιμές του ξεκινούν από 13.500 ευρώ μετά από έκπτωση για την έκδοση 1.2 69HP. Σημειώνεται πως στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται και το μεταλλικό χρώμα Μπλε Italia.