Το DS 4 Crossback κάνει πρεμιέρα στην Ελλαδα στην αυτοκίνηση 2015

60 χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του DS 19 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το 1955, η γαλλική DS Automobiles μέλος του ομίλου PSA, θα παρουσιάσει στην “Αυτοκίνηση 2015” την ευρεία γκάμα των μοντέλων της στο ελληνικό κοινό. Σήμερα η μάρκα DS Automobiles μετενσαρκώνει το πρωτοποριακό πνεύμα, το πάθος για καινοτομία και την τεχνογνωσία στη γαλλική πολυτέλεια.

Η DS Automobiles καινοτομεί με πρωτοποριακές τεχνολογίες και νέες σχεδιαστικές γραμμές, προσφέροντας κομψότητα και κορυφαία ποιότητα φινιρίσματος που ανταποκρίνεται στις υψηλότερες απαιτήσεις. Η καινοτομία και το μοναδικά ιδιαίτερο στυλ θα μαγνητίσουν τα βλέμματα του κοινού.

Στο Avant Garde περίπτερο της DS Automobiles θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους, το νέο DS 4 Crossback.

Σχεδιασμένο με τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα crossovers, το νέο DS4 Crossback είναι ο κύριος εκφραστής της αίσθησης της περιπέτειας, τόσο μέσα όσο και έξω από την πόλη. Τη δυναμική του εμφάνιση τονίζουν τα μαύρα σχεδιαστικά στοιχεία του αμαξώματος, όπως τα προστατευτικά στους θόλους των τροχών, οι ράγες οροφής και το υπερυψωμένο αμάξωμα, με αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 30 mm. Με οutdoor εμφάνιση, το DS4 Crossback αποτελεί την πρόταση της DS Automobiles στην κατηγορία των crossover αυτοκινήτων.

Επίσης, στο περίπτερο της DS Automobiles θα παρουσιαστεί το νέο DS5 που θα φέρει κι αυτό όπως και το DS4 Crossback τα νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της μάρκας, τη νέα μάσκα DS Wings, τα φώτα ημέρας LED, την οροφή τύπου cockpit, που εφεξής θα χαρακτηρίζει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της DS Automobiles.

Η ανοιχτή έκδοση του DS 3 αναμένεται να μην αφήσει κανέναν αδιάφορο, ειδικότερα αυτούς  που θέλουν να απολαμβάνουν την ανεπανάληπτη αίσθηση ελευθερίας. Τα προηγμένης τεχνολογίας πίσω φώτα 3D LED το κάνουν να ξεχωρίζει. Ο εσωτερικός φωτισμός και η κορυφαία ποιότητα των υλικών της καμπίνας υποδέχονται τον επιβάτη σε ένα μοναδικό κόσμο. Ένα κόσμο που μπορεί να διαμορφωθεί μέσα από μια ευρύτατη γκάμα επιλογών.

Η γκάμα των μοντέλων της DS Automobiles εξοπλίζεται με τους νέους Euro 6 κινητήρες Βενζίνης “PureTech” και πετρελαίου “BlueHDi”. Με το βραβείο καλύτερου κινητήρα για το 2015 στην κατηγορία του, οι κινητήρες βενζίνης “PureTech”, καθώς και οι νέοι κινητήρες πετρελαίου “BlueHDi”, προσφέρουν μέγιστη οικονομία καυσίμου, χαμηλές εκπομπές ρύπων, ενώ ταυτόχρονα υπόσχονται υψηλές επιδόσεις.

Στην Ευρώπη, τα μοντέλα της DS πωλούνται μέσω των εκθέσεων της DS Automobiles, είτε σε ειδικά διαμορφωμένους εκθεσιακούς χώρους σε όλο το δίκτυο CITROËN, όπως συμβαίνει και στη χώρα μας.

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις