Σε 3 χρώματα το special edition GT-R

Αφού της δώρισε ένα, αποφάσισε να την τιμήσει με μια ειδική έκδοση, αφιερωμένη σε αυτή. Ο λόγος για την πρωταθλήτρια του τένις στο Grand Slam, Naomi Osaka και τη Nissan, με το GT-R

Η ιαπωνική μάρκα δημιούργησε μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση του GT-R, που θα είναι διαθέσιμη σε τρία χρώματα και θα ανοίξει το “βιβλίο” παραγγελιών για αυτή τη special edition του Godzilla, με σκοπό να τιμήσει την συνεργασία  της με την τενίστρια.


Για την περίσταση, η Nissan σχεδιάζει να κατασκευάσει έως και 50 αυτοκίνητα, με εξατομικευμένες προδιαγραφές που βασίζονται στην έκδοση Premium του Nissan GT-R. To μοντέλο θα προσφέρεται με τρεις επιλογές χρώματος : Midnight Opal, Brilliant White Pearl και Meteor Flake Black Pearl.

Η Osaka, η οποία “χρίστηκε” πρέσβειρα της  Nissan,  λίγες μέρες αφότου κατέκτησε το πρώτο της πρωτάθλημα στο  Grand Slam, συνέδραμε στην επιλογή των σχεδίων για τα χρώματα της ειδικής έκδοσης του GT-R. 

Για το αναμνηστικό μοντέλο, έχουν αναπτυχθεί τρία νέα σχέδια χρωμάτων εσωτερικού και μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε από τα χρώματα του αμαξώματος.

Το αυτοκίνητο έρχεται με στοπ φώτα LED υψηλής στάθμης, στην πίσω ανθρακονημάτινη αεροτομή, καθώς και με μια χρυσή “ταυτότητα”  πλαισίου στον κινητήρα.

Οι τιμές για το συγκεκριμένο supercar, που θα πωληθεί αποκλειστικά στην Ιαπωνία, θα ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα.