Τα καλλυντικά στην κυρία από τη Volvo

«Volvo Voyage» από την ΚΟΡΡΕΣ για τη VolvoH Volvo κάνει τη διαδικασία παράδοσης κάθε καινούριου της αυτοκινήτου ακόμα πιο ξεχωριστή

Το Volvo Voyage είναι ένα σετ προσωπικής φροντίδας που δημιούργησε η ΚΟΡΡΕΣ, η ελληνική εταιρεία φυσικών προϊόντων ειδικά για τη Volvo, το οποίο προσφέρεται στον αγοραστή κατά την παράδοση κάθε καινούριου αυτοκινήτου Volvo

Η Volvo Car Hellas συχνά προβαίνει σε ενέργειες marketing που είτε ξαφνιάζουν ευχάριστα είτε διαφέρουν από τα τετριμμένα του χώρου του αυτοκινήτου. Πιο πρόσφατη από αυτές, η συνεργασία της με την ελληνική εταιρεία φυσικών προϊόντων ΚΟΡΡΕΣ. Καρπός της συνεργασίας αυτής είναι το Volvo Voyage, ένα εντυπωσιακό σετ με προϊόντα για το ταξίδι που έχει εξελίξει η ΚΟΡΡΕΣ ειδικά για τη σουηδική μάρκα και που προσφέρεται με κάθε καινούριο μοντέλο Volvo, τη στιγμή που παραδίδεται στον ευτυχή κάτοχό του. 

Όσο πρωτοποριακή και αν ακούγεται η συγκεκριμένη ενέργεια, δεν είναι «ξένη» με το DNA της Volvo. Πρόκειται για την κατ’ εξοχήν ανθρωποκεντρική μάρκα αυτοκινήτου, η οποία έχει παρουσιάσει στην ιστορία της καινοτομίες ή εφευρέσεις που αποσκοπούσαν στο να κάνουν τη ζωή οδηγού και επιβατών, αρχικά, αλλά στη συνέχεια και άλλων εποχούμενων αλλά και πεζών, πιο ασφαλή και πιο άνετη. Εφευρέσεις όπως η ζώνη ασφαλείας τριών σημείων, ο τριοδικός καταλυτικός μετατροπέας με αισθητήρα «λ» για τη δραστική μείωση των εκπεμπόμενων ρύπων των αυτοκινήτων, το σύστημα αποφυγής συγκρούσεων City Safety ή ο αερόσακος πεζού, είναι μερικές μόνο από αυτές. 

Στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας και με στόχο να κάνει τη διαδικασία παραλαβής του νέου αυτοκινήτου ακόμα πιο ξεχωριστή, η Volvo Car Hellas ανέθεσε στην ΚΟΡΡΕΣ τη δημιουργία ενός σετ προσωπικής φροντίδας, σε ειδική συσκευασία, το οποίο προσφέρεται μαζί με κάθε νέο αυτοκίνητο στον ευτυχή κάτοχό του κατά τη στιγμή της παράδοσης. Υπάρχουν δύο ειδών συσκευασίες, μία για τους αγοραστές των V40, S60, V60 καθώς και των Cross Country μοντέλων τους και μία για το XC60 και τα XC90 και S90. Σίγουρα αξίζει ιδιαίτερη αναφορά στη δεύτερη. Μία καλαίσθητη ξύλινη κασετίνα διαστάσεων 28x25x20 εκ., δύο συρταριών, περιέχει όλα τα απαραίτητα για μία απόδραση εκτός των τειχών, που θα κάνουν το ταξίδι με το νέο Volvo μία ακόμα πιο ευχάριστη εμπειρία.

Σχετικά με τη συνεργασία Volvo και ΚΟΡΡΕΣ, ο κ. Αλέξανδρος Κωστήρογλου, marketing manager της Volvo Car Hellas δήλωσε: «Από την ίδρυση της Volvo, το 1927, η φιλοσοφία μας ως μάρκα είναι να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες, να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη. Με την ενέργειά μας αυτή, θελήσαμε να συνδυάσουμε την ξεχωριστή στιγμή της αγοράς ενός Volvo, με ένα δώρο που θα αποτελεί επιπλέον προτροπή για το νέο ιδιοκτήτη να κάνει ταξίδια που θα απολαύσει στο μέγιστο βαθμό. Για τη δημιουργία του πακέτου Volvo Voyage, απευθυνθήκαμε στην ΚΟΡΡΕΣ, μια ελληνική μάρκα που μοιράζεται τις αξίες της Volvo και το πάθος της για τη χρήση φυσικών υλικών, όπως το γνήσιο ξύλο και δέρμα, που συνδυάζονται μοναδικά με το σκανδιναβικό design στο εσωτερικό κάθε μοντέλου μας.»

Εστιάζοντας στο ίδιο πάθος για φυσικά υλικά από την ίδρυσή της, το 1996, η ΚΟΡΡΕΣ αξιοποιεί βότανα της ελληνικής γης και αναπτύσσει φυσικές φόρμουλες με ιδιαίτερη αισθητική, φιλικές στο δέρμα και το περιβάλλον, οι οποίες «μας εμπνέουν και μας κάνουν χαρούμενους», όπως λέει χαρακτηριστικά και ο ιδρυτής της, κ. Γιώργος Κορρές. 

Λίγα λόγια για την ΚΟΡΡΕΣ

Η ΚΟΡΡΕΣ ιδρύθηκε το 1996 και έχει τις ρίζες της στο παλαιότερο Ομοιοπαθητικό Φαρμακείο της Αθήνας. Το πρώτο προϊόν ΚΟΡΡΕΣ ήταν ένα αρωματικό σιρόπι για το λαιμό με μέλι και γλυκάνισο, εμπνευσμένο από το θερμαντικό ρακόμελο, που έφτιαχνε ο παππούς Γιώργος Κορρές στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Νάξο. Πρώτο καλλυντικό και παγκόσμια καινοτομία – η πρώτη φυσική κρέμα 24ωρης ενυδάτωσης – το Άγριο Τριαντάφυλλο, το οποίο παραμένει best-seller έως σήμερα. Το πορτφόλιο της μάρκας περιλαμβάνει πλέον περισσότερα από 400 φυσικά προϊόντα, που “ταξιδεύουν” τα ελληνικά βότανα σε 30 χώρες διεθνώς.Η εταιρεία αναδεικνύει και αξιοποιεί τη μοναδική ελληνική χλωρίδα, στηρίζοντας την τοπική οικονομία, μέσα από το δίκτυο ηθικών συνεργασιών στις βιολογικές καλλιέργειες με Έλληνες μικροπαραγωγούς, αγροτικούς συνεταιρισμούς, κοινωνικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα. Η επεξεργασία των φυτικών υλών, που προκύπτουν από αυτές τις συνεργασίες, γίνεται στη μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα, περιβαλλοντικά φιλική Μονάδα Εκχυλίσεως στις εγκαταστάσεις ΚΟΡΡΕΣ.Με οδηγό ένα πανευρωπαϊκό και διεθνές εύρος συνεργασιών με υψηλού κύρους ακαδημαϊκούς και ερευνητικούς φορείς στους τομείς της Βιοχημείας, Φαρμακογνωσίας και Κλινικής Δερματολογίας, η ΚΟΡΡΕΣ μελετάει φυσικά εκχυλίσματα και συμμετέχει σε ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα εξαιρετικής σημασίας για τα φυσικά προϊόντα. Οι φόρμουλες των προϊόντων αναπτύσσονται από το ίδιο το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης, βασισμένο σε αυτή τη θεμελιώδη έρευνα και στις αρχές της ΚΟΡΡΕΣ για πρωτοποριακές συνθέσεις με το μέγιστο βαθμό φυσικότητας και κλινικά αποδεδειγμένη δράση, φιλικές προς την επιδερμίδα και το περιβάλλον.