Live η Κίνηση στους δρόμους
MINI

Το MINI Concept Aceman, έχει Pokémon Mode

Το πιο πολυπόθητο One-Off μοντέλο για τους φίλους της MINI και τους λάτρεις του gaming είναι το πρώτο αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ MINI και Pokémon

MINI

Η MINI θα είναι ο κύριος χορηγός στη φετινή έκθεση gamescom στην Κολωνία. Από τις 24 έως τις 28 Αυγούστου 2022, οι λάτρεις του gaming από ολόκληρο τον κόσμο θα συγκεντρωθούν σε έναν εκθεσιακό χώρο 218.000 τετραγωνικών μέτρων. Η MINI είναι ο κύριος χορηγός του εμπορικού τμήματος της gamescom “powered by MINI”, καθώς και ο επίσημος εταίρος κινητικότητας της gamescom 2022. Με αυτή τη δέσμευσή της, η ΜΙΝΙ είναι ο πρώτος χορηγός από το χώρο του αυτοκινήτου στη μεγαλύτερη έκθεση βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο, τηρώντας έτσι την υπόσχεσή της να εμπλουτίζει τις ζωές των φίλων της μάρκας με χαρά και ποικιλία.

 

«Ένα θεμελιώδες χαρακτηριστικό της MINI είναι η θετική και προσανατολισμένη στο μέλλον προσέγγιση στην ατομική κινητικότητα, καθώς και το ξεχωριστό ντιζάιν των οχημάτων. Το gamification θα διαδραματίζει όλο και πιο σημαντικό ρόλο στη MINI του μέλλοντος και θα προσφέρει μία μοναδική εμπειρία για τους πελάτες. Σε συνεργασία με το Pokémon, ο κοινός παρανομαστής του franchise ενώνει δύο εμβληματικούς και απόλυτα ταιριαστούς χαρακτήρες με εκατομμύρια θαυμαστές. Με τον τρόπο αυτό προσεγγίζουμε ένα ολοκαίνουργιο target group στην gamescom 2022, καθώς πρόκειται για μία εκδήλωση για τη σύγχρονη fandom, το gaming, και την ποπ κουλτούρα», σχολιάζει η Stefanie Wurst, Επικεφαλής της MINI.

 

Επομένως, ο ρόλος του βασικού χορηγού στο χώρο της έκθεσης, που εστιάζει στα αποκλειστικά συλλεκτικά είδη, είναι ο ιδανικός τρόπος για να συνδεθεί η MINI με την ενθουσιώδη κοινότητα του gaming. Οι διάφορες εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής της MINI κάνουν επίσης τις καρδιές των πιστών φίλων της μάρκας να χτυπούν πιο γρήγορα, και γίνονται από τη μία στιγμή στην άλλη περιζήτητα συλλεκτικά είδη.

 

Η φιλοσοφία οχήματος του MINI Concept Aceman χαρακτηρίζεται από μία παιχνιδιάρικη προσέγγιση που αναζητά καινοτομία στις προκλήσεις. Η αυθεντική διασκεδαστική οδήγηση της μάρκας εμπνέει μοναδικά και ενώνει μία σταθερά αυξανόμενη κοινότητα φίλων της ΜΙΝΙ από όλο τον κόσμο – για παράδειγμα στις Συναντήσεις της Κοινότητας ΜΙΝΙ που πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο. Οι λάτρεις του gaming μυούνται με τον ίδιο ενθουσιασμό συνεχώς σε νέους κόσμους και διαμορφώνουν ενεργά την ιστορία των ηρώων τους. Στην gamescom 2022, αυτός είναι ο λόγος που η MINI ενθαρρύνει όλους τους φίλους να συνεχίσουν να παίζουν με την καμπάνια “PLAY ON!” και προωθεί μία ανοιχτή και ποικιλόμορφη κοινωνία με παιχνιδιάρικο ενθουσιασμό. Οι επισκέπτες της gamescom 2022 μπορούν να χαλαρώνουν σε πολυάριθμες περιοχές με καθίσματα στο Hall 5.2 στο Περίπτερο B10 / D19 της MINI Arena, να αναπληρώνουν τα αποθέματα ενέργειάς τους με νερό και ποπ κορν, να φορτίζουν το smartphone τους στο 100% σε έναν από τους σταθμούς φόρτισης USB και να απολαμβάνουν DJ sets.

 

Το MINI Concept Aceman είναι γεμάτο εκπλήξεις

P90476150 lowRes mini gamescom 2022 Το MINI Concept Aceman, έχει Pokémon Mode

Οι επισκέπτες του εμπορικού τομέα της gamescom στο οποίο χορηγός είναι η MINI, θα κάνουν τη γνωριμία τους με το MINI Concept Aceman που διαθέτει ένα πρόσθετο αποκλειστικό mode. Κατά τη διάρκεια της gamescom, ο Pikachu, ο εμβληματικός χαρακτήρας του Pokémon, καταλαμβάνει την οθόνη OLED ως κεντρικό θέμα κατά τη λειτουργία του διακόπτη Experience Mode. Μέσω προηγμένης τεχνολογίας προβολής, το animation εκτείνεται επίσης σε όλο το ταμπλό, στις εμπρός πόρτες και στο τελείωμα της προστατευτικής ποδιάς. Στο κινούμενο loop, το Poké Ball εμφανίζεται πρώτα στην οθόνη OLED, μετακινείται, και μετά ανοίγει σε μία μπλε λάμψη που κινείται εντυπωσιακά από την οθόνη OLED μέσω του ταμπλό και της μπάρας φωτός των θυρών, καθώς και του τελειώματος της προστατευτικής ποδιάς στο εσωτερικό του οχήματος. Σε ένα άλλο loop, ο Pikachu εμφανίζεται στην οθόνη κατά την εκκίνηση. Το διάσημο ηλεκτρικό Pokémon εξαπολύει μια λαμπερή κίτρινη αστραπιαία επίθεση που διαπερνά το αυτοκίνητο μέσω των θυρών και του τελειώματος της προστατευτικής ποδιάς.

Με την ευκαιρία της gamescom 2022, η ομάδα που σχεδίασε το MINI Concept Aceman, έχει δημιουργήσει επίσης ένα αποκλειστικό παιχνίδι MINI Art Toy. Όπως το πρωτότυπο όχημα, το MINI Art Toy ενσαρκώνει την ευελιξία και την γεμάτη αυτοπεποίθηση παρουσία. Τα σύμβολα X-O, για παράδειγμα, θυμίζουν τη σχεδίαση εσωτερικού καθώς και την παιχνιδιάρικη διάθεση του MINI Concept Aceman, και ταιριάζουν τέλεια με την gamescom και την τεράστια gaming σκηνή όπου θα δώσει το παρών.

 

Πέραν του MINI Concept Aceman, το πρωτότυπο αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί επίσης σε έκδοση Action Pack στην gamescom 2022. Στη συσκευασία διάφανου κουτιού που είναι χαρακτηριστική για φιγούρες δράσης και με ειδικά σχεδιαστικά γνωρίσματα όπως ένα Poké Ball στο κέντρο της ζάντας του τροχού, το μοναδικό MINI Concept Aceman Action Pack γίνεται το απόλυτο συλλεκτικό προϊόν για τους φίλους της MINI και τους ενθουσιώδεις οπαδούς του gaming.

 

To Pokémon είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise ψυχαγωγίας που λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το 1996 στην Ιαπωνία, με την κυκλοφορία του Pokémon Red και Pokémon Green. Αναλαμβάνοντας το ρόλο του Pokemon Trainer, τα video games αποτυπώνουν το θαύμα της ανακάλυψης, συλλογής και εκπαίδευσης του Pokémon. Η MINI δεν θα μπορούσε να έχει επιλέξει πιο κατάλληλο Pokémon από τον Pikachu για τη συνεργασία. Άλλωστε, το εμβληματικό Pokémon είναι μικρό, ξεχωριστό και έχει ηλεκτρικές ικανότητες. Με την 5η γενιά του μοντέλου, η MINI ακολουθεί σταθερά το δρόμο της ηλεκτροκίνησης και θα είναι μία πλήρως ηλεκτρική μάρκα μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 2030. Οι πωλήσεις του MINI Electric σχεδόν διπλασιάστηκαν τη προηγούμενη χρονιά, δείχνοντας ότι η κοινότητα MINI αυξάνεται και κινείται όλο και περισσότερο προς της κατεύθυνση της ηλεκτροκίνησης.

 

 

Το MINIverse εστιάζει στην κοινή διασκέδαση

P90474675 lowRes mini concept aceman Το MINI Concept Aceman, έχει Pokémon Mode

Παράλληλα με την πρεμιέρα του MINI Concept Aceman στην gamescom, η εταιρεία λανσάρει το MINIverse και δημιουργεί έναν συναρπαστικό ψηφιακό κόσμο στον οποίο η κοινότητα MINI μπορεί να ανακαλύψει με παιχνιδιάρικο τρόπο το νέο πρωτότυπο μοντέλο. Ποικίλες, συναρπαστικά σχεδιασμένες ψηφιακές συνοικίες πόλεων, πολυάριθμες διαδραστικές επιλογές και στοιχεία gaming, σας προσκαλούν να εξερευνήσετε το MINI Concept Aceman. Η πρόσβαση στον εικονικό κόσμο γίνεται απλά μέσω URL, από smartphone ή desktop, χωρίς να απαιτείται κάποια άλλη εγκατάσταση. Χάρη σε μια μεγάλη ποικιλία βιντεοπαιχνιδιών πολλαπλών παικτών, οι φίλοι της MINI έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν στην online πλατφόρμα και να απολαύσουν μαζί ένα ψηφιακό κόσμο γεμάτο από BIG LOVE.

Μαζί με το MINI Concept Aceman με το αποκλειστικό “Pokémon Mode” και την απόλυτη συλλεκτική έκδοση Action Pack Collectable, η MINI υπογραμμίζει τη δέσμευσή της στην gamescom 2022, και προωθεί μία παιχνιδιάρικη άποψη του κόσμου.