Νέο teaser video από την Hyundai, που μας αποκαλύπτει το ολοκαίνουργιο SUV KONA

Το Teaser video αποκαλύπτει τον προοδευτικό χαρακτήρα και τις τελευταίες τεχνολογίες του ολοκαίνουργιου Hyundai KONA

Το ΚΟΝΑ αποτελεί σημαντικό ορόσημο για το ταξίδι της Hyundai Motor να αποτελέσει την κορυφαία ασιατική μάρκα αυτοκινήτων στον κόσμο

Η νέα οθόνη με εξαιρετικά φωτεινές ενδείξεις για πιο ασφαλή οδήγηση

Πριν από την επίσημη παρουσίασή του, η Hyundai Motor έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο που δείχνει περαιτέρω σχεδιαστικές λεπτομέρειες του ολοκαίνουργιου KONA, του νεότερου SUV στη γκάμα των μοντέλων της Hyundai σε παγκόσμιο επίπεδο. Το KONA συνεχίζει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Hyundai Motor, προσφέροντας έναν προοδευτικό χαρακτήρα και τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες – έναν μοναδικό συνδυασμό στην κατηγορία sub-compact SUV.

Η σχεδιαστική γραμμή του ολοκαίνουργιου KONA τονίζει το ογκώδες και επιθετικό αμάξωμά του, το οποίο διαθέτει κομψές και αιχμηρές γραμμές. Η ισχυρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση σιλουέτα του ενισχύεται από την πλατιά του φόρμα και τους διπλούς προβολείς του. Το ΚΟΝΑ διαθέτει επίσης την μάσκα cascading, τη χαρακτηριστική μάσκα της οικογένειας της Hyundai Motor.

Εκτός από τον προοδευτικό σχεδιασμό του, το KONA διαθέτει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες, με μοναδικό σκοπό να προσφέρει μια άνετη και ασφαλή εμπειρία οδήγησης. Ένα νέο χαρακτηριστικό – για πρώτη φορά σε ένα Hyundai – είναι η εξαιρετικά φωτεινή οθόνη του, η οποία προβάλλει ευκρινώς βασικές πληροφορίες στον οδηγό.

Περισσότερες πληροφορίες για το ολοκαίνουργιο Hyundai KONA θα είναι διαθέσιμες στο εγγύς μέλλον. Το teaser video, αποτελεί μια πρώτη γνωριμία με το ολοκαίνουργιο Hyundai KONA πριν από την παγκόσμια παρουσίασή του.

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις