Βιάζεσαι να πάρεις το νέο Suzuki Jimny;

Η Suzuki δεν το… κουράζει πολύ. Αποφάσισε να αναβιώσει το τετρακίνητο αυθεντικό off-roader, το οποίο για περισσότερο από 40 χρόνια παραμένει πρωταγωνιστής στην κατηγορία των 4×4 οχημάτων, το έκανε. Και αφού “μέτρησε” τις αντιδράσεις από την υποδοχή του κοινού, στέλνει το νέο Jimny στις εκθέσεις με… συνοπτικές διαδικασίες, προς τέρψιν των… βιαστικών αγοραστών.

Από το Σεπτέμβριο ξεκινάει η διάθεση του νέου Suzuki JIMNY στην Ελλάδα, με τιμές που ξεκινούν από τα 16.270 ευρώ και με πλούσιο εξοπλισμό. Η Suzuki αφουγκράστηκε το έντονο ενδιαφέρον και την αναμενόμενη αποδοχή για το νέο μοντέλο και δίνει την δυνατότητα στους πελάτες να το αποκτήσουν πρώτοι κάνοντας την παραγγελία τους πριν την επίσημη παρουσίασή του στην ελληνική αγορά!

Nobody … but JIMNY! Από τότε που το πρώτο JIMNY έκανε το ντεμπούτο του τον Απρίλιο του 1970, άλλαξε τους όρους της κατηγορίας των 4×4. Το συμπαγές τετρακίνητο όχημα  αποτελούσε το αριστούργημα της τεχνολογίας  4WD της Suzuki.

Σήμερα, μετρώντας ήδη 3 γενιές, η ομάδα ανάπτυξης της Suzuki είχε να αντιμετωπίσει μια πολύ σημαντική πρόκληση. Είκοσι χρόνια μετά την τελευταία αλλαγή του μοντέλου το 1998, το νέο JIMNY 4ης γενιάς, έρχεται ακόμα πιο ελκυστικό από ποτέ σε κάθε του λεπτομέρεια, από τις εκτός δρόμου επιδόσεις έως τον σχεδιασμό και τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας.

Το νέο JIMNY για άλλη μια φορά στην μακρόχρονη ιστορία του καινοτομεί και ξεχωρίζει. Εξαιρετικά ελκυστική είναι και η τιμή εκκίνησης της βασικής έκδοσης GL € 16.270, η οποία διαθέτει και κορυφαίο βασικό εξοπλισμό.

Το νέο Suzuki JIMNY, με μια ιστορία σχεδόν μισού αιώνα, την αξιοπιστία της τετρακίνησης της Suzuki και τις ασύγκριτες εντός και εκτός δρόμου επιδόσεις του, επέστρεψε και θα ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς οδηγούς.

Περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο και τις προ-παραγγελίες του μπορεί να σου δώσει το Επίσημο Δίκτυο ή μια επίσκεψη στην επίσημη σελίδα της Suzuki.