Δες το ηλεκτρικό SUV της Ford να ντριφτάρει στον πάγο!

Με ένα δελτίο Τύπου της, η Ford μπήκε σε ρόλο… mythbuster, προσπαθώντας να μας αποδείξει ότι πολλοί είναι οι μύθοι που «περιτριγυρίζουν» τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Στο βίντεο βέβαια που συνοδεύει το δελτίο, “πρωταγωνιστής” είναι το νέο, εμπνευσμένο από τη Mustang ηλεκτρικό SUVτης μάρκας, που θα παρουσιαστεί στις 18 Νοεμβρίου. Και, παρότι είναι καμουφλαρισμένο, η Ford μας το δείχνει -όχι τυχαία- να ντριφτάρει σε χιόνι και πάγο. Σε ό,τι αφορά τους “μύθους”, τώρα, πέραν εκείνου που αφορά στην περιορισμένη αυτονομία τους, δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι τα σύγχρονα ΕVs είναι λιγότερο απολαυστικά στην οδήγηση σε σχέση με τα συμβατικά – και σε συγκεκριμένες μάλιστα συνθήκες, όπως η οδήγηση σε χιόνι ή πάγο, λιγότερο αποτελεσματικά.

Είναι όμως έτσι;

Τους μύθους αυτούς έρχεται να καταρρίψει η Ford με το νέο – εμπνευσμένο από την Mustang – ηλεκτρικό SUV της, το οποίο θα κυκλοφορήσει την επόμενη κιόλας χρονιά εξασφαλίζοντας κορυφαία οδηγικά χαρακτηριστικά και καταιγιστικές επιδόσεις σε συνδυασμό με αυτονομία άνω των 600 χλμ.

Για του λόγου το αληθές, δες το σχετικό βίντεο από τις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης του νέου ηλεκτρικού SUV της Ford στο βίντεο που ακολουθεί.