Την Κυριακή, μπορείς να δεις ένα Subaru XV να… παλεύει στην Αθήνα

Τι κι αν ο δρόμος έχει κλίση 45 μοίρες, 50 μοίρες; Τι κι αν το αυτοκίνητο πατάει με τους δύο τροχούς, κι οι άλλοι δύο είναι στον αέρα; Τι κι αν οι 3 τροχοί του πατάνε σε πάγο; H Subaru λέει πως όλα αυτά είναι “παιχνιδάκι” για το XV και τη συμμετρική τετρακίνησή του και ότι μπορεί να σου το αποδείξει! Και σου δίνει ραντεβού αυτή την Κυριακή, στον χώρο της αντιπροσωπείας της! 

Εκεί, στη λεωφόρο Κηφισίας 286, η Subaru οργανώνει ένα ανοιχτό, ολοήμερο event επίδειξης των ικανοτήτων του XV στον χώρο της αντιπροσωπείας (και τον διπλανό). Με την βοήθεια του Στέφανου Αττάρτ και του ειδικού εξοπλισμού του, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να δουν αλλά και να καταλάβουν τα πλεονεκτήματα της συμμετρικής τετρακίνησης και του χαμηλού κέντρου βάρους στην πράξη. Ως “πειραματόζωο” (πειραματάμαξο, για την ακρίβεια), θα χρησιμοποιηθεί ένα Subaru XV 1.6, το οποίο, οι άνθρωποι της Subaru υπόσχονται ότι θα αποδείξει μπροστά στα μάτια σου, αυτό που οι ίδιοι βλέπουν κάθε μέρα: Ότι για το XV εμπόδια δεν υπάρχουν!

Με αφορμή τις δοκιμασίες αυτές, θα έχεις τη δυνατότητα να δεις στην πράξη πώς λειτουργεί η συμμετρική τετρακίνηση της Subaru, να διαπιστώσεις τη μεγάλη σημασία του χαμηλού κέντρου βάρους του αυτοκινήτου χάρη στη γεωμετρία και την τοποθέτηση του κινητήρα BOXER και να εξάγεις τα συμπεράσματά σου για τον ρόλο που παίζει η συμμετρική κατανομή βάρους σε όλο το αυτοκίνητο.

Οι άνθρωποι της ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS Α.Ε. και του Στέφανου Αττάρτ σε περιμένουν την Κυριακή 20/10 από τις 9 μέχρι τις 5 στο γνωστό «στέκι» της Subaru στο Χαλάνδριμε την οικογένεια ή με τους φίλους σου για ένα καφέ με λίγη αδρεναλίνη και μερικές σταγόνες τεχνογνωσίας. (Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να καλέσεις στο 210 6800800).

Παρεμπιπτόντως, αν… ψηθείς να αγοράσεις ένα Subaru XV, βλέποντάς το να υπόκειται τις δοκιμασίες του Στέφανου Αττάρτ, έχει υπόψη σου ότι υπάρχει προσφορά, η οποία τρέχει μέχρι τις 25 Οκτωβρίου: Με την αγορά ενός καινούργιου Subaru XV έχεις για 3 χρόνια Δωρεάν Service. 

Το Subaru XV1.6 είναι το βραβευμένο ως BEST IN CLASS μικρό οικογενειακό αυτοκίνητο από τον ανεξάρτητο Ευρωπαϊκό Οργανισμό EuroNCAP και φέρει στον βασικό εξοπλισμό του χαρακτηριστικά που ίσως δεν είναι ακόμα γνωστά, όπως η μόνιμη συμμετρική τετρακίνηση της Subaru, το αυτόματο κιβώτιο CVT, το σύστημα προληπτικής ασφάλειας Eyesight, το X-Mode και πολλά άλλα. Επιπλέον ακόμα και η πρώτη έκδοση, η Pure, στα 25.960€, διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό.