Χρόνια Πολλά με το Χριστουγεννιάτικο Snowkhana 5

Απολαύστε τον λιλιπούτειο ήρωα Mental Block να ντριφτάρει γύρω από φιγούρες Lego και Playmobil σε χριστουγεννιάτικα σκηνικά φτιαγμένα από χιλιάδες τουβλάκια με αναφορές από γνωστές ταινίες του Hollywood!

To Stop motion βίντεο Snowkhana επιστρέφει με μεγαλύτερα σκηνικά, τρελά stunt και άφθονο… βαμβάκι!

Το νέο βίντεο ακολουθεί την πορεία του μίνι ήρωα των drift μέσα από αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα blockbusters και τηλεοπτικές διαφημίσεις

Φόρος τιμής στη σειρά Gymkhana του Ken Block. Η τεχνική Stop motion δημιουργεί βίντεο μοντάροντας διεξοδικά χιλιάδες φωτογραφίες

Πόσα μπορείτε να εντοπίσετε; Το τελευταίο stop motion Snowkhana βίντεο δοκιμάζει τις γνώσεις των σινεφίλ καθώς ο λιλιπούτειος superstar Mental Block ντριφτάρει σε αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα blockbusters.

Έχοντας δημιουργηθεί σαν φόρος τιμής στα βίντεο Gymkhana με πρωταγωνιστή το θρύλο του YouTube Ken Block, η σειρά Snowkhana έχει αποκτήσει τους δικούς της πιστούς οπαδούς για κλιπ που φτιάχτηκαν με αγάπη και βασίζονται σε μικροσκοπικά παιχνίδια, άπειρα τουβλάκια LEGO και απίστευτη υπομονή για τη φωτογράφηση του κάθε καρέ – ενώ περιλαμβάνεται μία αναφορά στη Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του John Lewis.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε λίγη βοήθεια για να εντοπίσετε όλες τις αναφορές των βίντεο, ψάξτε τα παρακάτω:

Anchorman

Back to the Future

Bullitt (Mustang)

Diamonds are Forever (Mustang)

Elf

Frozen

Forrest Gump

Ghostbusters

Harry Potter and the Chamber of Secrets

Ice Age

Santa Claus the Movie

Scooby-Doo

The Cannonball Run

The Empire Strikes Back

The Fast and the Furious

The LEGO movie

The Lion, The Witch and The Wardrobe

Toy Story

Το κάστ περιλάμβανε επίσης ήρωες όπως οι Batman, Ben 10, The Lone Ranger, Raphael the Teenage Mutant Ninja Turtle, και ένα μινιόν από το Despicable Me. Το όλο σκηνικό στήθηκε σε ένα μήνα περίπου με υλικά όπως 17 δεντράκια LEGO, 11 κουτάκια σπρέι χιονιού, επτά κτίρια από χαρτόνι, ένα μεγάλο κουτί με αφρό διόγκωσης – και ένα γυναικείο καλσόν, που χρησιμοποιείται για το δίχτυ του τραμπολίνο στη σκηνή με τη διαφήμιση του John Lewis.

Snowkhana Series 1 έως 5