Η Skoda… συμμετείχε στο IRONMAN 70.3 Greece

Η SKODA ήταν ο Official Car Partner του πρώτου IRONMAN®70.3®Greece, Costa Navarino, που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο που πέρασε, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε αθλητές και θεατές. Η SKODA «συμμετείχε» στον κορυφαίο αγώνα τριάθλου με το Kodiaq, σε ρόλο επίσημου πλοηγού και χρονομέτρη του απαιτητικού ποδηλατικού σκέλους και ένα στόλο από Karoq, να υποστηρίζουν τις προσπάθειες των αθλητών αλλά και της διοργάνωσης.

Περισσότεροι από 4.500 αθλητές, συνοδοί, θεατές και εθελοντές πλημμύρισαν το τριήμερο 11-14 Απριλίου τη Μεσσηνία. Οι περίπου 1.500 αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα, προερχόμενοι από 61 χώρες, δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε 1,9 χλμ.  κολύμπι, 90 χλμ. ποδήλατο και 21 χλμ. τρέξιμο, συνεχόμενα και χωρίς ενδιάμεση διακοπή. 

Στην πρώτη διοργάνωση του IRONMAN®70.3®Greece, Costa Navarino έλαμψε και η ομάδα της KOSMOCAR-SKODA. Η SKODA Team Greece 2019 εντυπωσίασε με το πάθος και την αγωνιστικότητα των αθλητών της, οι οποίοι διακρίθηκαν με τις επιδόσεις τους και κατέκτησαν μετάλλια! Η  Τζένη Μπουλμέτη,  τερμάτισε 1η στο ηλικιακό γκρουπ (30-35 ετών) και 2η στις γυναίκες ανεξάρτητα κατηγορίας, ο Χρήστος Γαρέφης τερμάτισε 2ος στο ηλικιακό γκρουπ 60-65 ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Νίκος Παπαγγελής, που εκτέλεσε το ποδηλατικό σκέλος της ομάδας του επιτυγχάνοντας την εντυπωσιακή μέση ταχύτητα των  30,5 χλμ./ώρα.

Ο κ. Ανδρέας Χαλμπές, Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing της KOSMOCAR-SKODA, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ περήφανοι για την παρθενική εμφάνιση της SKODA Team Greece 2019.  Το πάθος με το οποίο αγωνίστηκε, ταυτίζεται με το πάθος που οδηγεί τη Skoda. Πάθος για καινοτομία, τεχνολογία και καλύτερο τρόπο να ζεις. Ένα πάθος που σήμερα, οδηγεί τη μάρκα σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες με νέα, συναρπαστικά μοντέλα».