Μοναδικές προσφορές Renault και Dacia, για όλη τη διάρκεια του Οκτώβρη

Η Teoren Motors A.E. για τον Οκτώβριο προσφέρει επιλεγμένα  επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα των Renault και Dacia με μοναδικά προνόμια για τους αγοραστές. 

Η κατάκτηση από τη Renault της 1η θέσης στην Ευρώπη στις πωλήσεις αυτοκινήτων (κατηγορίες Α και Β), αποτελεί μία ακόμα επιβεβαίωση της δυναμικής της μάρκας, αλλά και των μοντέλων της που χάρη στα προηγμένα χαρακτηριστικά σχεδιασμού και τεχνολογίας που διαθέτουν παρέχουν σταθερά υψηλή αξία στους καταναλωτές. Σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των καταναλωτών, τα μοντέλα των Renault και Dacia, χάρη στην εμπειρία και τη γνώση της Renault, ξεχωρίζουν για την απόδοση, αλλά και το χαρακτήρα τους, ανατρέποντας τα δεδομένα. 

H Teoren Motors Α.Ε., αποκλειστικός εισαγωγέας των Renault και Dacia στην Ελλάδα, για όλη τη διάρκεια του Οκτώβρη προσφέρει -για περιορισμένο αριθμό οχημάτων- τόσο τα επιβατικά όσο και τα επαγγελματικά μοντέλα των Renault και Dacia με ειδικές προσφορές. Με 5ετή εργοστασιακή εγγύηση, 3 χρόνια οδική βοήθεια και σημαντικό χρηματικό όφελος, σήμερα η απόκτηση ενός Renault ή Dacia είναι πιο συμφέρουσα από ποτέ. Το κοινό μπορεί να γνωρίσει και να επωφεληθεί από τις μοναδικές προσφορές στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων των Renault και Dacia.

www.renault.com.gr/dealerlocatorTool.html