Όταν τα Punto γέμισαν με τρόφιμα και παιχνίδια

Λένε
πως οι φαν των μηχανοκίνητων, δεν μοιάζουν με τους άλλους. Πως, παρότι είναι
“κολλημένοι” με μηχανήματα που στους άλλους μοιάζουν περισσότερο με
μάτσα από άψυχες λαμαρίνες και πλαστικά, αυτοί έχουν μέσα τους μεγαλύτερο το
αίσθημα της αλληλεγγύης
. Αυτό, το απέδειξαν περίτρανα τα μέλη του
puntoclub.gr, τα οποία υποδέχθηκαν το 2018
υπηρετώντας έναν ιερό σκοπό: Φόρτωσαν τα
Fiat Punto τους με φαγητά, άλλα είδη πρώτης ανάγκης και παιχνίδια, τα οποία
μοίρασαν σε παιδιά, ασθενείς και άλλους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.


Το puntoclub.gr λοιπόν, ένα club φίλων των αυτοκινήτων με πανελλαδική δράση από το 2004 και αναγνωρισμένο πλέον από την FCA heritage, αλλά πάνω απ’ όλα μια καλή παρέα, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, έδειξε τις κοινωνικές του ανησυχίες. 

Ποτέ άλλοτε δε νιώσαμε τόση χαρά βλέποντας Fiat Punto! (Highlight τα μπάκετ των δύο φορτωμένων με αγάπη ιταλικών μοντέλων)


Συνεχίζοντας την “παράδοση” που έχει τα τελευταία χρόνια, τον Δεκέμβριο συντόνισε τα μέλη του σε όλη την Ελλάδα για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα μέλη της Αθήνας, της Πάτρας, του Αιγίου και της Καλαμάτας, συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και παιχνίδια για την “Κιβωτό του Κόσμου“. Παράλληλα, τα μέλη της Λάρισας, της Καρδίτσας, της Θεσσαλονίκης, των Σερρών και της Χαλκίδας, συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης για το Ίδρυμα Χρονίων Παθήσεων “Αριστεύς“, το οποίο βρίσκεται στη Λάρισα. 

Σούπερ γεμάτα καρότσια για να ικανοποιηθούν περισσότερες ψυχές!


Εκ των συντονιστών αυτής της πολύ ωραίας ενέργειας, από το puntoclub.gr, ο Κώστας Πορετσάνος, λέει στο TopSpeed.gr ότι “νιώθουμε την ανάγη να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας, που χάρη σε αυτά, καταφέραμε να την πραγματοποιήσουμε και να βάλουμε κι εμείς το λιθαράκι μας, ώστε κάποιοι συνάνθρωποί μας να έχουν μια μικρή επιπλέον βοήθεια. 

Τα μέλη του club ψωνίζουν τρόφιμα για τους συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη


Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τα Super Market Σκλαβενίτης, καθώς και τη λέσχη ιστορικών αυτοκινήτων Microcars Club, για την οικονομική τους ενίσχυση που απογείωσε την προσπάθειά μας”. Μπράβο στα παιδιά του Puntoclub και σε όσους βοήθησαν!