Η ΓΚΑΛΛΟ στη θέση της ΜΙΝΙ ΜΟΚΕ για την Peugeot

Αποχώρησε, από τις 4 Σεπτεμβρίου, η εταιρεία ΜΙΝΙ ΜΟΚΕ ΕΠΕ, μέχρι τώρα επίσημος διανομέας και επισκευαστής PEUGEOT στην  Aγ. Παρασκευή απο το δίκτυο της μάρκας. Οι αδελφοί Νίκος και Τάκης Λαουράκης, εταίροι της ΜΙΝΙ ΜΟΚΕ ΕΠΕ, κατόπιν δικής τους απόφασης και με την σύμφωνη γνώμη του Ομίλου Συγγελίδη, επίσημο Εισαγωγέα και Διανομέα της μάρκας PEUGEOT στην Ελλάδα, αποχώρησαν από το δίκτυο διανομέων και επισκευαστών της PEUGEOT με σκοπό να εστιάσουν στις υπόλοιπες επιχειρήσεις τους στον τομέα των ακινήτων και του τουρισμού. 

Η επιχείρηση μεταβιβάζεται άμεσα στην εταιρεία ΓΚΑΛΛΟ ΑΕ, επίσημο διανομέα και επισκευαστή της PEUGEOT διασφαλίζοντας αμφότεροι όλες τις θέσεις εργασίας. Η οικογένεια ΓΚΑΛΛΟ ΑΕ με την πολύχρονη παρουσία της στον χώρο του αυτοκινήτου αναλαμβάνει να συνεχίσει την δραστηριότητα της μάρκας PEUGEOT στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής με τον ίδιο επιτυχημένο τρόπο που κάνει τα τελευταία χρόνια στο έτερο ολοκληρωμένο συγκρότημα της εταιρείας στην Νέα Χαλκηδόνα. 

Τα αδέλφια Γιώργος και  Άγγελος  ΓΚΑΛΛΟ με την σοβαρότητα, το ήθος, τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία που τους διακρίνει είναι η καλύτερη εγγύηση για την συνέχιση της υποστήριξης των περισσοτέρων από 10,000 πελατών της εταιρείας ΜΙΝΙ ΜΟΚΕ ΕΠΕ και πάντα στο ίδιο πνεύμα εξυπηρέτησης με το οποίο πορεύτηκε η δεύτερη τα τελευταία 29 χρόνια στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της.

Η οικογένεια ΛΑΟΥΡΑΚΗ ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε με ειλικρίνεια, επαγγελματισμό και αμοιβαίο σεβασμό όλα αυτά τα χρόνια: Τους πελάτες της, προμηθευτές, εξωτερικούς συνεργάτες και κυρίως όλο το προσωπικό της εταιρείας ΜΙΝΙ ΜΟΚΕ ΕΠΕ με το οποίο πορευόταν καθημερινά. Τέλος οι κύριοι Νίκος και Τάκης Λαουράκης  ευχαριστούν θερμά τον Γενικό Διεθυντή της PEUGEOT κο Πέτρο Πιπερίδη, τα στελέχη της PEUGEOT, και κυρίως τους επιχειρηματίες κ.κ. Γιάννη και Πολυχρόνη Συγγελίδη για την υποδειγματική συνεργασία και την υποστήριξη απο πλευράς τους.