Live η Κίνηση στους δρόμους
Tonale 1 Οι πρώτες Tonale παραγωγής ξεκινούν για ένα ξεχωριστό ταξίδι

Οι πρώτες Tonale παραγωγής ξεκινούν για ένα ξεχωριστό ταξίδι

Tonale 1 Οι πρώτες Tonale παραγωγής ξεκινούν για ένα ξεχωριστό ταξίδι

Στο ιστορικό εργοστάσιο του “Giambattista Vico” στο Pomigliano d’Arco, το οποίο αναδιοργανώθηκε για την κατασκευή του νέου μοντέλου της Alfa Romeo, γιορτάστηκε την Τρίτη 24 Μαΐου η παράδοση των πρώτων Tonale παραγωγής.

Με το χρόνο παράδοσης των πρώτων Tonale παραγωγής στις εκθέσεις να πλησιάζει, σήμερα, Τρίτη 24 Μαΐου, οι τρείς πρώτες μονάδες της Tonale Edizione Speciale παραδόθηκαν σε ισάριθμούς πελάτες που διατηρούν ισχυρούς δεσμούς με τη μάρκα. Εκτός από τη χαρά να οδηγούν τη νέα Alfa Romeo θα συμμετέχουν σε ένα καινοτόμο πρόγραμμα μέσω του οποίου θα μεταφέρουν την εμπειρία τους με την Tonale, χάρη στο τηλεφωνικό κέντρο που θα είναι στη διάθεσή τους κάθε ημέρα, ανά πάσα στιγμή. Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί ακόμα ένα παράδειγμα για το πως η οπτική των πελατών και η ποιότητα του προϊόντος αποτελούν κρίσιμους παράγοντες για μια premium μάρκα όπως η Alfa Romeo.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε στο «σπίτι» της Tonale, το ανανεωμένο εργοστάσιο “Giambattista Vico” στο Pomigliano d’Arco. Πρόκειται για μια από τις πλέον προηγμένες μονάδες παραγωγής στο χώρο του αυτοκινήτου, η οποία στη νέα της μορφή σχεδιάστηκε με υψηλά επίπεδα αυτοματισμών που συμβάλουν στην κορυφαία ποιότητα κατασκευής της Tonale.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο κ. Francesco Calcara, Senior Vice President Global Marketing και Communication της Alfa Romeo και ο κ. Raffaele Russo, Επικεφαλής της Alfa Romeo για την Ιταλική αγορά.

Francesco Calcara, Senior Vice President Global Marketing και Communication Alfa Romeo:

“Είμαστε απόλυτα εστιασμένοι στην ποιότητα και αυτό το στοιχεία μας οδήγησε κατά την πορεία της δημιουργίας της Tonale. Πρωτίστως ενδιαφερόμαστε για την ποιότητα του προϊόντος, αλλά δεν σταματάμε εκεί. Η ποιότητα είναι κάτι που ο πελάτης αντιλαμβάνεται από την παραγγελία μέχρι και την τελευταία ημέρα που έχει το αυτοκίνητο στην κατοχή του. Είμαστε βέβαιοι για την ποιότητα της Tonale, η οποία επετεύχθη χάρη στη σκληρή δουλεία όλης της ομάδας μας, αλλά και των προμηθευτών μας. Με στόχο να διασφαλίζουμε τη συνεχή επικοινωνία θελήσαμε οι πρώτοι μας πελάτες να πάρουν μέρος σε ένα ειδικό πρόγραμμα μέσω του οποίου θα έχουμε τα σχόλια τους σε καθημερινή βάση.»

Τα πρώτα αυτοκίνητα της ειδικής έκδοσης Tonale Edizione Speciale είναι διαθέσιμα με το νέο υβριδικό σύνολο των 48V που αξιοποιεί έναν Turbo βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων απόδοσης 130 ίππων και έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 20 ίππων. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται στους εμπρός τροχούς, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.

Η ειδική έκδοση ξεχωρίζει εκτός των άλλων και χάρη στους ειδικής σχεδίασης τροχούς ελαφρού κράματος των 20’’, τις κόκκινες «δαγκάνες» των φρένων της Brembo, τα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας Full LED adaptive Matrix, αλλά και τα σταθερά paddles από αλουμίνιο για τις «χειροκίνητες» αλλαγές στο αυτόματο κιβώτιο.

Η Tonale, το πρώτο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της Alfa Romeo και παράλληλα αποτελεί και το σύμβολο της μεταμόρφωσης της μάρκας. Ενώ μένει πιστή στο DNA της, η Alfa Romeo με την Tonale εξελίσσεται στη νέα εποχή της συνδεσιμότητας και της ηλεκτροκίνησης. Ο αυθεντικά Ιταλικός σχεδιασμός που παραμένει πιστός στο πρωτότυπο μοντέλο, οι προηγμένες τεχνολογικές εφαρμογές και βέβαια τα μηχανικά μέρη που εξελίχθηκαν ειδικά για την Tonale, υπογραμμίζουν τη δημιουργία μιας πραγματικής Alfa Romeo, όπου η ξεχωριστή υπογραφή της μάρκας, συναντά την αναζήτηση της κορυφαίας ποιότητας.