Η Nissan “κυνηγάει” στην Καλαμάτα τον… Θησαυρό !

Με το 22ο Κυνήγι Θησαυρού στην Καλαμάτα, η Nissan κατάφερε να συνδυάσει την περιπέτεια με την διασκέδαση ! 

Περίπου 200 εργαζόμενοι με περισσότερα από 70 πληρώματα της Nissan–Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε χρίστηκαν “κυνηγοί”,  συμμετέχοντας στο επετειακό 22ο   Κυνήγι Θησαυρού που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου, στην πανέμορφη πόλη της Καλαμάτας. Στην ιστορική αυτή πόλη, που απελευθερώθηκε πρώτη από τους Τούρκους στις 23 Μαρτίου του 1821, οι “κυνηγοί” της NISSAN “στόχευσαν” στους δρόμους της παλιάς πόλης και στην κεντρική πλατεία της, για να κατακτήσουν τον πολυπόθητο “θησαυρό” !  

Η εκκίνηση του πρώτου αυτοκινήτου δόθηκε από τις κεντρικές εγκαταστάσεις της NISSAN επί της Λεωφόρου Αθηνών 169, στην Αθήνα, το πρωί του Σαββάτου. Κατά την εκκίνηση, τα πληρώματα προμηθεύτηκαν το σχετικό road-book, ενώ σε ειδικά σημεία της διαδρομής δίδονταν και ερωτήσεις – γρίφοι που έπρεπε να απαντηθούν. Το 2ο σκέλος του αγώνα, εκτυλίχθηκε στo ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας, όπου οι “κυνηγοί” της NISSAN ξεχύθηκαν, προκειμένου να ανακαλύψουν τα πολυπόθητα ζητούμενα για να κερδίσουν το θησαυρό !

Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν το e-shop Koolfly.com και οι  εταιρείες  ενοικιάσεως και μισθώσεων  αυτοκινήτων Europcar και Leasplan. Χορηγός επικοινωνίας ήταν o ραδιοφωνικός σταθμός City FM 103,8 στην Καλαμάτα.

Το κυνήγι του θησαυρού αποτελεί πλέον θεσμό για την NISSAN  και έχει σαν σκοπό την ψυχαγωγία αλλά και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων, με τη συμμετοχή και των οικογενειών τους.