Η Nissan Αυστραλίας έφτιαξε ένα special edition GT-R για τα 50 χρόνια του

Έχει γράψει τη δική του ιστορία. Έχει πάρει τα σκαλπ από μια ατέλειωτη σειρά από supercars και hypercars. Έχει -μάλλον δικαιωματικά- το παρατσούκλι “Godzilla”, του βασιλιά των τεράτων. Ο λόγος, φυσικά, για το Nissan GT-R, για να γιορτάσει την 50η επέτειο του οποίου, η Nissan Αυστραλίας, του προσφέρει μια συναρπαστική ανανέωση και λανσάρει μια ειδική επετειακή έκδοση.

Σηματοδοτώντας  πέντε δεκαετίες από την πρώτη, παγκόσμια αποκάλυψη του  GT-R, οι λάτρεις του μοντέλου στην Αυστραλία θα μπορούν να απολαύσουν τα GT-R Premium, GT-R Premium Luxury και GT-R Track Edition με επανασχεδιασμένους μπροστινούς προβολείς ομίχλης, νέου στυλ απολήξεις στην εξάτμιση με μπλε χρώμα, καθώς και με αναβαθμισμένες και ελαφρύτερες ζάντες  R35, όλα αποτέλεσμα της ομάδας της Nissan, που επιμελείται της ανάπτυξης του πλαισίου. Ωστόσο, η δουλειά των μηχανικών της Nissan είναι αυτή που έχει και το μεγαλύτερο αντίκτυπο στο συγκεκριμένο μοντέλο. 

Εκτός από τα παραπάνω, η Nissan λάνσαρε και μια ειδική επετειακή έκδοση των 50 χρόνων του  Nissan GT-R,  με βάση την έκδοση Premium Luxury. Διατίθεται σε τρία χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του ολοκαίνουργιου Bayside Blue, ενός χρώματος που “υμνεί” την πλούσια κληρονομιά της Nissan στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σε συνδυασμό με νέες κομψές “πινελιές” στο εσωτερικό, συνοδευόμενες από την χαρακτηριστική επετειακή σήμανση.

 “Λίγα γράμματα αναγνωρίζονται και ενθουσιάζουν τόσο πολύ όσο αυτά του GT-R, επομένως είναι λογικό  κάθε φορά που υπάρχει μια ανανέωση, ο κόσμος  να την λαμβάνει υπόψη”,  εξηγεί ο διευθύνων σύμβουλος της Nissan Australia, Stephen Lester. 

“Οι συνολικές αλλαγές στο Nissan GT-R είναι σημαντικές από οδηγικής άποψης,  καθώς η επετειακή έκδοση των 50 χρόνων, αποδίδει με κομψό τρόπο το αφιέρωμα στο παρελθόν του”.