Μετά το Παρίσι το νέο Nissan Micra θα εμφανιστεί στην Έκθεση Αυτοκίνηση 2016

Η Nissan θα βρίσκεται στην Έκθεση Αυτοκίνηση 2016 που ανοίγει τις πύλες της στις 22 Οκτωβρίου, στο πρώην δυτικό αεροδρόμιο του Ελληνικού / αίθουσα ξιφασκίας, με μια συναρπαστική γκάμα μοντέλων, τόσο στο περίπτερό της, όσο και στον χώρο διεξαγωγής των test drives. 

Στο επίκεντρο της προσοχής αναμένεται να βρεθεί το ολοκαίνουργιο, 5ης γενιάς MICRA που πραγματοποίησε μόλις πρόσφατα το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού. Επιπλέον, μια ακόμη συναρπαστική έκπληξη θα περιμένει τους επισκέπτες της έκθεσης,  με το GT-R MY17 να αποτελεί το  ακριβοθώρητο “διαμάντι”  του περιπτέρου της Nissan.  

Παράλληλα, το καταξιωμένο crossover QASHQAI που πρωτοστατεί στις πωλήσεις στην κατηγορία του θα είναι εκεί, όπως και το JUKE στην “καυτή” έκδοση  NISMO RS, αλλά και το  X-TRAIL που συμπληρώνει ιδανικά την γκάμα της Nissan στα crossovers. To PULSAR με τους προηγμένους κινητήρες 1.2 λίτρων βενζίνης , 1.5 λίτρων diesel αλλά και 1.6 λίτρων turbo βενζίνης, απόδοσης 115,  110 και 190 ίππων αντίστοιχα, ένα hatchback της κατηγορίας C που συνδυάζει  την τολμηρή σχεδίαση, τις  τεχνολογικές καινοτομίες, αλλά και κορυφαίους εσωτερικούς χώρους για την κατηγορία του, αναμένεται να προσελκύσει και αυτό το έντονο ενδιαφέρον των επισκεπτών της  έκθεσης, όπως και το νέο NAVARA, που έχει διακριθεί  ως το Διεθνές Pick Up του 2016.

Το ωράριο της έκθεσης είναι Δευτέρα – Παρασκευή 15:00-21:00 και Σάββατο – Κυριακή 10:00 – 21:00 και την Παρασκευή 28η Οκτωβρίου 10:00 – 21:00. Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 30 Οκτωβρίου.