Πώς θα είναι το νέο Nissan Leaf

Με την αγωνία να κορυφώνεται, καθώς η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου LEAF, στις 6 Σεπτεμβρίου, πλησιάζει, η Nissan μας αφήνει να… κοιτάξουμε από την κλειδαρότρυπα και δημοσιοποιεί μερικά από τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του νέας γενιάς μοντέλου.
H teaser photo της Nissan για το LEAF

Εφοδιασμένο με τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες  στην αυτοκίνηση, το νέο Nissan  LEAF  θα καταπλήξει και με τον σχεδιασμό του, ανεβάζοντας πολύ ψηλά τον πήχη στην κατηγορία των αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Όντας 100% ηλεκτροκίνητο  και με μηδενικές εκπομπές ρύπων, το νέο Nissan LEAF, αντιπροσωπευτικό έργο του οράματος  Nissan Intelligent Mobility, υπόσχεται να προσφέρει μια αξεπέραστη οδηγική εμπειρία. Χάρη στις τεχνολογίες του Nissan Intelligent Mobility, ο οδηγός του θα αισθανθεί περισσότερη ασφάλεια και αυτοπεποίθηση, λόγω της διευρυμένης αντίληψης για το τι συμβαίνει γύρω από το αυτοκίνητο. Παράλληλα,  οι εσωτερικοί χώροι του μοντέλου έχουν σχεδιαστεί με εκλεπτυσμένο γούστο, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη άνεση.
Με την εμπορική διάθεση του Nissan LEAF, του πρώτου μαζικής παραγωγής αμιγώς ηλεκτροκίνητου  οχήματος στην παγκόσμια αγορά, η Nissan καθιερώθηκε ως πρωτοπόρος στην κατηγορία EV. Σήμερα, το Nissan LEAF είναι το πιο δημοφιλές αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα στον κόσμο, με περισσότερες  από 280.000 πωλήσεις  παγκοσμίως.