Γνώρισε την… κυρία που δοκιμάζει τις πόρτες των Nissan

Αναρωτήθηκες ποτέ πόσες φορές κλείνει η πόρτα του αυτοκινήτου σου σε διάστημα 10 ετών; Την απάντηση τη δίνει η Nissan, εκτιμώντας ότι κατά μέσο όρο κλείνει περίπου 45.000 φορές. Πρόσθεσε τώρα σε αυτές, μερικές εκατοντάδες που γίνονται με… φόρα, είτε από απροσεξία, είτε από… νεύρα.
 

Πώς εξετάζει λοιπόν μια αυτοκινητοβιομηχανία όπως η Nissan την αντοχή στις πόρτες των μοντέλων της; Τη θέση του δοκιμαστή, στο Τεχνικό Κέντρο της Nissan Β. Αμερικής (NTCNA) στο Michigan, πήρε η Rosie. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο ρομπότ ελέγχου αντοχής στις πόρτες, το οποίο μπορεί να ανοιγοκλείσει μια πόρτα κάθε 6 δευτερόλεπτα.
Σκέψου το: Η “κυρία”  Doorboto, γνωστή  και ως Rosie, δεν πήρε τυχαία “επιτελικό” ρόλο στο “χτύπημα” της πόρτας ! Η Rosie είναι ένα ρομπότ 1,5 τόνου, όπου σε μόλις τρεις ημέρες και χωρίς να κάνει διάλλειμα για καφέ, ανοίγει και κλείνει μια πόρτα, όπως θα γινόταν σε  10 ολόκληρα χρόνια !
Αν και η ζωή είναι σκληρή για μια πόρτα στο NTCNA (και για τη Rosie, που δεν κάνει διάλλειμα), ωστόσο αυτή η αυστηρή δοκιμή εξασφαλίζει κορυφαία ποιότητα και ανθεκτικότητα για τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της Nissan.

Και γι ‘αυτό λέμε, “Domo arigato, κυρία Doorboto.”

 Video με την “κυρία” Doorboto εν δράσει, μπορείς να δείς εδώ

Topspeed Θα θέλαμε να σας εμφανίζουμε ειδοποιήσεις για τα τελευταία νέα και ενημερώσεις.
Απορρίψτε το
Επιτρέψτε ειδοποιήσεις