Νέα σειρά φίλτρων αέρα καμπίνας από τη Nissan

Η Nissan  επεκτείνει τη σειρά υψηλής ποιότητας φίλτρων αέρα καμπίνας,  συμπεριλαμβάνοντας το Navara και το Micra. Τα εν λόγω φίλτρα διαθέτουν στρώμα ενεργού άνθρακα και επίστρωση φυσικής πολυφαινόλης για την αποφυγή εισόδου αερίων, οσμών και λεπτών σωματιδίων, όπως της σκόνης και των αλλεργιογόνων, στην καμπίνα.

Το σύστημα αυτών των φίλτρων,  εισήχθη για πρώτη φορά το Δεκέμβριο του 2017, προσφέροντας στους οδηγούς της Nissan την τελευταία λέξη της  τεχνολογίας στα φίλτρα.  Σήμερα, περιλαμβάνει  11 μοντέλα της Nissan, όπως το X-Trail (από 2007 και μετά), όλα τα Qashqai, όλα τα Juke,  το Micra (από το 2010 και μετά), όλα τα LEAF, το Navara (από το 2016 και μετά), καθώς  και όλα τα Pulsar.

Κατά μέσο όρο, οι Ευρωπαίοι οδηγοί περνούν συνολικά 10 ημέρες (240 ώρες), σε ετήσια βάση, , μέσα στα οχήματά τους. Τα παλιά, “βουλωμένα”  ή μειωμένης απόδοσης  φίλτρα καμπίνας,  μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα υγείας για τους επιβαίνοντες. Οι εμπειρογνώμονες πιστεύουν ότι το 15-25% των ανθρώπων παγκοσμίως πάσχουν από συμπτώματα αλλεργικής ρινίτιδας, που μπορεί να προκληθεί από τα αλλεργιογόνα της γύρης που εισέρχεται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. 

Αυτό μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο για τους οδηγούς, καθώς όταν ταξιδεύουν με 80 χλμ / ώρα και φτερνιστούν, κλείνουν τα μάτια τους σε μια  απόσταση 25 μέτρων. 

Η Nissan συνιστά να χρησιμοποιείτε τα τελευταία φίλτρα καθαρού αέρα καμπίνας και να τα αντικαθιστάτε ετησίως, προκειμένου να εξασφαλιστεί η βέλτιστη απόδοση στην καμπίνα του αυτοκινήτου σας. 

Όλα τα φίλτρα αέρα υψηλής ποιότητας έχουν πιστοποιηθεί από τους ανεξάρτητους οργανισμούς δοκιμών AIR TEST και RNSA.  Είναι αποδεδειγμένο ότι  εξουδετερώνουν μέχρι και το 96% των αλλεργιογόνων της γύρης, πριν αυτά εισέλθουν στο όχημα. 

Ο Jean-Christophe Mercier, Αντιπρόεδρος  After Sales της Nissan Europe, δήλωσε: “Με τόσο πολύ χρόνο που περνάμε μέσα στα αυτοκίνητά μας, αναγνωρίζουμε τη σημασία του ρόλου που παίζουν τα φίλτρα καμπίνας για τους οδηγούς. Με την τεχνολογία των υψηλής ποιότητας φίλτρων αέρα καμπίνας, είμαστε σε θέση να αποτρέψουμε την είσοδο σε μια σημαντική ποσότητα οσμών, αερίων και λοιπών σωματιδίων, στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.”

Οι κάτοχοι και  οδηγοί μοντέλων Nissan,  μπορούν να μάθουν περισσότερα για τα νέα φίλτρα καμπίνας στον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο έμπορο/επισκευαστή της Nissan, επωφελούμενοι  και των προνομίων του προγράμματος All Clear Service. 

Συγκεκριμένα η Nissan  με το All Clear Service προσφέρει : 

• 25% ΕΚΠΤΩΣΗ στα ανταλλακτικά service,   

• ΔΩΡΕΑΝ Έλεγχο 25 Σημείων,

• ΔΩΡΕΑΝ Οδική Βοήθεια για ένα έτος.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα διαρκέσει μέχρι και τις 31 Αυγούστου  2018. Σχετικές πληροφορίες και λεπτομέρειες  μπορείς να δείς  εδώ