Με Nissan 200SX, ο νικητής του 1ου αγώνα Drift 2017

Ο οδηγός της ομάδας INFINITY TYRES Ηρακλής Λεοντής οδηγώντας ένα Nissan 200SX ήταν ο μεγάλος νικητής στην κατηγορία PRO του 1ου αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift .

Ο αγώνας διοργανώθηκε την Κυριακή 12 Μαρτίου στο Καρτοδρόμιο Αφίδνών , υπο την αιγιδα της Ο.Μ.Α.Ε. (Ομοσπονδια Μηχανοκινητου Αθλητισμου Ελλαδος) με 37 συμμετοχες απ΄όλη την Ελλαδα στις κατηγοριες Street Legal & PRO.

Με τη νίκη του αυτή ο Ηρακλής Λεοντής συγκέντρωσε και τους πρώτους 25 βαθμούς για τη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος, το οποίο περιλαμβάνει επτά(7) συνολικά αγώνες. Την προσπάθεια του Λεοντή Ηρακλή υποστηρίζει ο κλάδος ελαστικών του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη – Sigma Motion – εισαγωγέας των ελαστικών Infinity.

Ο νικητής του αγώνα Ηρακλής Λεοντής στον τερματισμό δήλωσε: «ξεκινήσαμε με τους καλύτερους οιωνούς την προσπάθεια μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift 2017. Τα ελαστικά INFINITY, που είναι και χορηγός της προσπάθειας μας τα τελευταία δύο χρόνια έχουν εξαιρετική συμπεριφορά και μας δίνουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευόμαστε στο μέγιστο τις ικανότητες του αυτοκινήτου μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε θέαμα στους θεατές των αγώνων και να συνεχίσουμε την καλή πορεία μας στο πρωτάθλημα.»

Ο επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου 2017 στο Καρτοδρόμιο των Αφιδνών.