Ford

Νέα γενιά Ford Puma: Οι Τιμές και οι Εκδόσεις στην Ελλάδα

Η Ford ανανεώνει την παρουσία της στην καρδιά της κατηγορίας B-SUV με το πιο συνδεδεμένο και προηγμένο σε τεχνολογίες τελευταίας γενιάς και δυνατότητες Puma όλων των εποχών

Ford

Η νέα γενιά Ford Puma, το δημοφιλέστερο σε πωλήσεις μοντέλο στην πλούσια σε προτάσεις γκάμα οχημάτων της αμερικανικής εταιρείας, έρχεται σήμερα με ακόμα περισσότερο δυναμισμό και μια σειρά από σημαντικές αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς να υποστηρίξει ιδανικά τους πελάτες στην κατηγορία B-SUV διαθέτοντας ανανεωμένη σχεδίαση τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, έξυπνες και προηγμένες τεχνολογίες υποβοήθησης οδηγού και συνδεσιμότητας, καθώς και μια ολοκληρωμένη γκάμα ήπια υβριδικών κινητήρων  με υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Τώρα, οι πελάτες στην Ελλάδα μπορούν να παραγγείλουν την νέα γενιά Puma σε εκδόσεις που τροφοδοτούνται με τον προηγμένο κινητήρα βενζίνης 1.0L EcoBoost Hybrid της Ford με απόδοση 125PS, 155PS και 170 PS, σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή με το προηγμένο αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων Powershift.

 

 

Πολλαπλοί χαρακτήρες μέσα από διαφορετικές εκδόσεις που θα ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη

Η Ford, ανταποκρινόμενη στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών, φρόντισε να δημιουργήσει ένα ολοκαίνουργιο B-SUV με πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες μέσα από μία γκάμα τεσσάρων εξοπλιστικών εκδόσεων που θα ικανοποιήσει κάθε ανάγκη και απαίτηση, έτσι ώστε όλοι οι πελάτες να μπορούν εύκολα να βρουν και να αποκτήσουν το Puma που τους ταιριάζει.

Ο πολυτελής χαρακτήρας της νέας γενιάς Ford Puma αναδεικνύεται μέσα από την έκδοση Titanium η οποία  διαθέτει αναβαθμισμένο εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένου του ψηφιακού πίνακα οργάνων των 12,8 ιντσών και τη νέα οθόνη αφής 12 ιντσών του συστήματος SYNC 4, εξασφαλίζοντας όχι μόνο κορυφαία επίπεδα συνδεσιμότητας και άνεσης στην κατηγορία, αλλά και μια ιδανική συνολικά πρόταση για κάθε χρήση που εμπνέει απόλυτη σιγουριά.

Για οδηγούς με πιο «ανήσυχο» χαρακτήρα, η νέα γενιά του Ford Puma διατίθεται στην έκδοση ST-Line, η οποία έρχεται να προσδώσει στο προηγμένο, κομψό και εξηλεκτρισμένο B-SUV μοντέλο της εταιρείας μια σπορτίφ νότα τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε οδική συμπεριφορά. Εμπνευσμένη από τα μοντέλα της Ford Performance, ο σπορ χαρακτήρας της έκδοσης αναδεικνύεται σχεδιαστικά με τη χρήση μιας κυψελώδης άνω μάσκας με μοναδικές αναλογίες και μαύρο γυαλιστερό περίγραμμα, σε συνδυασμό με τους φαρδύτερους πλαϊνούς αεραγωγούς και την πιο βαθιά κάτω μάσκα. Οι εκδόσεις ST-Line επίσης διαθέτουν πλαϊνές ποδιές και έναν διακριτικό πίσω διαχύτη. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου οι εμπρός επιβάτες απολαμβάνουν την κορυφαία στήριξη που παρέχουν στο σώμα τους τα σπορ καθίσματα, ενώ την ίδια ώρα τον δικό τους σπορτίφ τόνο δίνουν αρκετές πινελιές, όπως είναι για παράδειγμα η σκουρόχρωμη οροφή, τα καθίσματα και ο επιλογέας του κιβωτίου ταχυτήτων με τις κόκκινες ραφές, καθώς και τα σπορ μαρσπιέ και πεντάλ αλουμινίου. Φυσικά, ο πιο σπορτίφ και «ανήσυχος» χαρακτήρας της έκδοσης ST-Line αναδεικνύεται στο δρόμο από την ιδιαίτερη ρύθμιση της ανάρτησης.

Με τη σειρά της, η έκδοση ST-Line X, προσθέτει ακόμα περισσότερο τεχνολογικό χαρακτήρα προσφέροντας όλα τα στοιχεία τεχνολογίας που θα κάνουν τη ζωή των πελατών ακόμα πιο εύκολη επιτρέποντάς τους επιπλέον να απολαύσουν το κορυφαίο επίπεδο πολυτέλειας και κομψότητας της νέας γενιάς του Ford Puma.

H κορυφαία έκδοση ST, η οποία διατίθεται αποκλειστικά με τον κινητήρα 1.0L EcoBoost Hybrid 170PS και 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Powershift, έρχεται να τονίσει ακόμα περισσότερο τον σπορ χαρακτήρα Puma. Σχεδιαστικά υιοθετεί τολμηρό εξωτερικό ντιζάιν, με προβολείς Matrix LED με αντιθαμβωτική λειτουργία, άνω και κάτω εμπρός γρίλιες με κυψελοειδή σχεδίαση, μεγάλους πλαϊνούς αεραγωγούς, πλευρικές ποδιές, σπόιλερ χαμηλά στο εμπρός μέρος, πίσω αεροτομή οροφής, καθώς και ένα πρόσθετο drive mode με την ονομασία Track. Στο  εσωτερικό, η νέα γενιά Puma ST διαθέτει νέα, ημιδερμάτινα καθίσματα Ford Performance 10 κατευθύνσεων, τα οποία φέρουν επίσης πιστοποίηση από τον οργανισμό Aktion Gesunder Rücken e.V. (AGR).

Όλοι οι διαφορετικοί χαρακτήρες της νέας γενιάς του Ford Puma είναι τώρα διαθέσιμοι για παραγγελία στην Ελλάδα, σε 6 διαφορετικά εξωτερικά χρώματα, στα οποία περιλαμβάνεται και το νέο Cactus Grey και συνοδεύονται από την στάνταρ 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect.

Δείτε στη συνέχεια αναλυτικά τις τιμές και τον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό των εκδόσεων Titanium, ST-Line, ST-Line X και ST της νέας γενιάς του Ford Puma.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο Ford Puma θα βρείτε εδώ

Διαμορφώστε το δικό σας Ford Puma εδώ

Μιλήστε με Εκπρόσωπο της Ford εδώ