Υποδοχή της Mercedes A-Class με… Ρουβά

Το αστέρι της Στουτγάρδης στο καπό της ολοκαίνουριας, γυαλιστερής A-Class, δεν ήταν το μόνο αστέρι που έλαμπε στη Μαρίνα του Φλοίσβου, την περασμένη Δευτέρα. 

Η νέα A-Class, η οποία είναι καλύτερη από ποτέ, ήρθε στην Ελλάδα και η Mercedes-Benz Hellas το γιόρτασε δεόντως, προσκαλώντας σχεδόν όλο τον κόσμο της showbiz στη χώρα μας σε αυτή τη γιορτή, η οποία, στην κορύφωσή της, είχε μια μοναδική συναυλία του Σάκη Ρουβά. 
Η εντυπωσιακή εκδήλωση της Mercedes-Benz Hellas για την παρουσίαση της νέας A-Class με φόντο τη μαγευτική Μαρίνα Φλοίσβου, περιλάμβανε ένα εκρηκτικό live show του κορυφαίου Έλληνα star,  Σάκη Ρουβά, ο οποίος προσέφερε ένα μουσικό υπερθέαμα στο κοινό που παρασύρθηκε στο ρυθμό του και δεν σταμάτησε να τραγουδά τις επιτυχίες του.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Mercedes-Benz Hellas, Γιάννης Καλλίγερος και ο γενικός διευθυντής επιβατηγών αυτοκινήτων της μάρκας, Νίκος Πρέζας

Tην εκδήλωση παρουσίασε η -επίσης εκρηκτική- Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία μίλησε για τη νέα γενιά αυτοκινήτων και συγκεκριμένα την A-Class καθώς και την επανάσταση που το νέο μοντέλο φέρνει στην επικοινωνία μεταξύ ανθρώπου και αυτοκινήτου.
Στιγμιότυπο από το πάρτυ παρουσίασης της A-Class

Επιπλέον, οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά το νέο μοντέλο της μάρκας στην εντυπωσιακά σχεδιασμένη πλωτή πλατφόρμα της Mercedes-Benz στη Μαρίνα Φλοίσβου.
Ο κ. Πρέζας, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία παρουσίασε τη βραδιά, ο κ. Καλλίγερος και ο διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της Mercedes- Benz Ελλάς, Παναγιώτης Ριτσώνης

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών προσωπικότητες από την ελληνική showbiz, δημοσιογράφοι, καθώς και πλήθος φίλων της Mercedes-Benz. Ανάμεσα στους καλεσμένους που παραβρέθηκαν ήταν οι: Δημήτρης Αλεξάνδρου, Γεωργία Γεωργίου, Μάνος Ιωάννου, Γιώργος Μανίκας, Δημήτρης Μηλιόγλου, Βασιλική Μιλλούση, Κλέλια Πανταζή, Ορφέας Παπαδόπουλος, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Δημήτρης Παπάς, Λευτέρης Πετρούνιας, Σοφία Τουντούρη, Κατερίνα Τσάβαλου, Τζούλη Τσόλκα, Κώστας Τσουρός, Ελιάννα Χρυσικοπούλου. 

…Και ο Σάκης Ρουβάς, επί τω έργω