Ξέχνα το Mercedes 6X6- Ήρθε το τριαξονικό Twingo

Τι να πουν και τα “γατάκια” της Mercedes- Benz που έφτιαξαν αυτό το G με την κίνηση και τους 6 τροχούς. Υπάρχουν άλλοι που τους έχουν προλάβει.
svg%3E Ξέχνα το Mercedes 6X6- Ήρθε το τριαξονικό Twingo 6X6, Fun, Renault, Renault Twingo, zblog, αστεία, παράξενα, τριαξονικό
Εδώ, αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες, είναι ένα Renault Twingo Mk1 που εντόπισε ένας χρήστης του Reddit, κάπου στη Γερμανία. Και, σίγουρα θα συμφωνείς, ότι είναι κάτι παραπάνω από μοναδικό.

Όσο περίεργο και αν είναι εμφανισιακά με τους έξι τροχούς του, όσο (ακόμα πιο) περίεργο θα είναι να το οδηγείς, σίγουρα έχει περισσότερο χώρο για αποσκευές από… φορτηγό. Όπως μαθαίνουμε, το παράξενο αυτό αυτοκίνητο από τα 3,4 μέτρα του… ορίτζιναλ μεγέθους του έχει φτάσει κοντά στα 5 μέτρα.
svg%3E Ξέχνα το Mercedes 6X6- Ήρθε το τριαξονικό Twingo 6X6, Fun, Renault, Renault Twingo, zblog, αστεία, παράξενα, τριαξονικό
Είτε φοράει τον 1.000άρη είτε τον πιο σπορ 1,2 λίτρων με maximum power output 75 ίππων (κτήνος, δεν μπορείς να πεις) , αυτό το τριαξονικό Twingo αρχίζει να μου αρέσει. Μην υποκρίνεσαι ότι δεν σου αρέσει κι εσένα.

More Stories
autokinisi b 82.000 επισκέφθηκαν την έκθεση αυτοκινήτου zblog, Αυτοκίνηση, Έκθεση
82.000 επισκέφθηκαν την έκθεση αυτοκινήτου