Τρομακτικά γρήγορη McLaren 650S GT3 σπάει το ρεκόρ πίστας, διανύοντας 6 χιλιόμετρα σε 2 λεπτά!

Πιο γρήγορος και από τρελαμένο παίχτη του Playstation!

svg%3E Τρομακτικά γρήγορη McLaren 650S GT3 σπάει το ρεκόρ πίστας, διανύοντας 6 χιλιόμετρα σε 2 λεπτά! mclaren, McLaren 650S, McLaren 650S GT3, supercars, videos, zblogΟ Shane Van Gisbergen θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα αστέρια οδηγών αγώνων ανά τον κόσμο. Έχει ήδη κερδίσει στη σειρά αγώνων V8 Supercars στην Αυστραλία και τώρα είναι μέλος της εργοστασιακής ομάδας της McLaren GT.

Σε αυτό το βίντεο καταλαβαίνουμε γιατί γίνεται τόσος ντόρος γύρω από το όνομα του αφού μας δείχνει τις απίστευτες ικανότητες του, εκσφενδονίζοντας την θεϊκή McLaren 650S GT3 από στροφή σε στροφή κατά την διάρκεια των προκριματίκων γύρων στην πίστα Bathurst με απίστευτες ταχύτητες σπάζοντας τελικά το ρεκόρ της πίστας στην… απολαυστική διαδικασία.

svg%3E Τρομακτικά γρήγορη McLaren 650S GT3 σπάει το ρεκόρ πίστας, διανύοντας 6 χιλιόμετρα σε 2 λεπτά! mclaren, McLaren 650S, McLaren 650S GT3, supercars, videos, zblog

Για να αντιληφθείς πόσο γρήγορα το πάει, πρέπει να προσέξεις το κομμάτι που η πίστα γίνεται κατηφορική, (βρίσκεται σε βουνό) πόσο κοντά φέρνει την πανίσχυρη McLaren 650S από τοίχο σε τοίχο, κατεβαίνοντας με όλα από την κορυφή του βουνού.

Στη γραμμή του τερματισμού ο 26χρονός οδηγός πανηγυρίζει αφού έχει ολοκληρώσει τον γύρο των 6.213 μέτρων σε μόλις 2 λεπτά και 01.286 δευτ.

Μην ξεχνάς οτι πρόκειται για ένα σούπερ οδηγό, με ένα σούπερ αυτοκίνητο, σε μια σούπερ πίστα και αρκεί ένα μόνο από αυτά τα συστατικά να λείπει για να γίνει η συνταγή καταστροφική.